Starity

Kevin Costner éktelenül dühös lett egy bérlőjére - féltékenység miatt rúgta ki a házból a férfit?

2023. június 20. 22:10   |   Szerző: Four

Lehetséges, hogy a színész házassága féltékenység miatt ért véget, összeveszett a bérlőjével.

hirdetés

Lehetséges, hogy a féltékenység is közrejátszott Kevin Costner és Christine Baumgartner házasságának megromlásában. 

A Sun szerint a színésznek csúnya vitája volt korábban egy a vendégházát bérlő tech-titánnal, Daniel Starr-ral. Costner ugyanis a magazin szerint szerette volna kitenni a férfit házból, ám az egy ideig nagyon nem akart új otthont keresni, mivel a tavaly júniusban kötött bérleti szerződés szerint egy évig maradt volna. A színész ekkor emailekkel és hivatalos levelekkel bombázta Danielt, aki végül három hónappal a szerződés lejárta előtt kiköltözött.

A vitájuk hátterében feltehetően féltékenység állt: a magazin forrása szerint Daniel eleinte nagyon jóban volt Costnerékkel, de végül elmérgesedett a viszonyuk.

Daniel nagyon boldog volt abban a házban, ami pont a parton van, és a négyéves kisfiának szeretett volna ezzel kedvezni. Miután beköltözött, Chrisszel és Kevinnel nagyon jó barátok lettek. A gyerekeik együtt játszottak, de Kevin mindig forgatott, és Chris biztos magányos volt.

Az illető szerint Christine gyakran meglátogatta a férfit a vendégházban, "majdnem napi szinten eljárt hozzá."

De volt köztük egy vita, és Kevin megneszelte. Összeveszett Daniellel, és onnantól elfajultak a dolgok.

A forrás szerint Daniel "tisztelettudó fickó", de Christine-nek "nem tetszett a férfi hozzáállása a barátságukhoz", és üzent neki, hogy szeretné, ha kiköltözne.

Daniel nagyon nagyra tartotta Kevint, azt gondolta, nagyon jó apa. De Kevinnél elpattant a húr és a felesége oldalára állt. Nem akarta meghallgatni Daniel állásponját.

- tette hozzá a bennfentes.

Ironikus módon Costner most pont a feleségével került hasonló helyzetbe: az asszony ugyanis bár beadta a válókeresetet, nem hajlandó kiköltözni a közös házukból dacára a házassági szerződésben leírtaknak.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek