Starity

Kiderült, miért durvult el Kevin Costner és Christine Baumgartner válása

2023. június 26. 20:08   |   Szerző: Four

A színész nagyon csúnya válásnak néz elébe, kiderült, miért mérgesedett el a helyzet.

hirdetés

Kevin Costner és Christine Baumgartner csúnya válásáról már többször is írtunk, legutóbb annak kapcsán, hogy exe szerint a színésu egy videóhívásban mondta el a gyerekeiknek, hogy válnak.

A legújabb információk szerint a pár eleinte megegyezett, hogy békésen, a lehető legbarátibban fogják intézni a procedúrát - mindez azonban egy csapásra megváltozott. 

A The Sun forrása szerint eredetilg Costner adta volna be a válókeresetet - ám egy nappal azután, hogy a színész elmondta a gyerekeknek a hírt, Baumgartner maga adta be a keresetet kész tények elé állítva ezzel a férfit.

Kevin leültette a családját, elmondta, hogy ő és az anyjuk válni fognak, és hogy az ügyvédje foglalkozik a hivatalos dokumentumokkal. Szerette volna, ha békésen zajlanak a dolgok a gyerekek érdekében, és elmondta Christine-nek, nem akar csúnya válást, mert volt már egy olyan az élete során. De Christine-nek másnap reggel első dolga volt, hogy hátba támadja és beadja a keresetet. Kevint sokkolta az egész. Christine azóta borzasztó fényben tüntette fel őt, és ezt azóta is folytatja.

- nyilatkozta az illető.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek