Starity

Tom Brady Irina Shaykkel vigasztalódik válása után

2023. július 25. 01:01   |   Szerző: Four

Elvált Gisele Bündchentől, és most egy újabb VS modell mellett vigasztalódik.

hirdetés

Úgy tűnik, Tom Brady a válása után megint egy Victoria's Secret-modell mellett keresi a boldogságot: a sportolóról ugyanis a Page Six több forrása is igazolta, hogy Bradley Cooper exének, Irina Shayknek udvarol. (Korábban még úgy tűnt, Cooper és Irina megint összemelegedett - de ezek szerint hiába próbálták, továbbra sem működött a kapcsolatuk.)

Egy bennfentes szerint a romác még annyira friss, hogy nem lehet tudni, komolyodni fog-e, de egyelőre mindketten nagyon kíváncsian viszonyulnak egymáshoz.

Bradyt és az orosz származáú modellt már többször is együtt fotózták, nemrég például a sportoló autójában kapták őket lencsevégre, de egy közös séta alkalmával is készítettek róluk már képeket.

A magazin szerint júniusban ismerkedtek meg egymással a millárdos Joe Nahmad és a modell Madison Headrick esküvőjén, ahová olyan sztárok is hivatalosak voltak, mint Leonardo DiCaprio és Venus Williams. 

Egyesek szerint Irina és Tom az esküvőn nem is nagyon beszélgettek, a menyasszony barátnői - akik többségében szintén modellek - viszont mind rástartoltak a frissen szingli Bradyre. Végül mégis Irina lett a befutó, akivel a híresség nemrég együtt töltötte a hétvégét Los Angeles-i otthonában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek