Starity

Chris Noth bevallotta, hogy megcsalta a feleségét: "Borzasztó csalódást okoztam neki"

2023. augusztus 08. 14:02   |   Szerző: Four

A Szex és New York sztárja elárulta, hogy korábban hűtlen volt a feleségéhez.

hirdetés

Chris Noth most először adott interjút azt követően, hogy 2021-ben több nő is szexuális erőszakkal vádolta. A színész akkor és most is cáfolta a vádakat, ám a USA Today interjújában bevallotta, hogy megcsalta a feleségét, Tara Wilsont.

Megcsaltam a feleségem, amellyel borzasztó csalódást okoztam neki, és nem fest rólam túl jó képet. De nem bűncselekmény. 

A Szex és New York színészéről 2021-ben két nő állította, hogy szexuális erőszakot követett el ellenük - ám a híresség ragaszkodik hozzá, hogy bár házasságtörést követett el, közös megegyezés alapjá történtek az esetek. 

Noth szerint "szórakozni akart", ezért csalta meg a feleségét:

Ugyanazokat a kifogásokat keresed, mint a legtöbb férfi: egy kis mellékvágány, ami jó buli. Nem bántasz vele senkit. Nem fogja megtudni senki, és a szex szimpán élvezetes. Aztán hirtelen elég sok ember akar veled szexelni, te pedig úgy érzed: ilyen lehetőségem nem lesz még egy. 

- mondta. 

A vádak szerint a szexuális erőszak a kétezres évek elején történt - ám színész esetéből nem lett rendőrségi ügy. 

Embed from Getty Images

Egy ilyen méretű hullám esetében nem tudok semmi olyat mondani, ami megváltoztatná bárki véleményét. Védekezésnek tűnne. Azt nem teszem. Nincs bírósági ügy, nincs tárgyalás. Nincs olyan dolog, amellyel kapcsolatban a vádlottak padján kellene elmondanom a történetemet, vagy tanúkat szerezni. És egyszerre még több dolgot adtak hozzá, amely teljességgel nevetséges, és igazság szerint semmi alapja nincs. 

- mondta. 

Noth a vádakkal kapcsolatban nem fejtett ki semmit - szeretné elkerülni, hogy a média elferdítse a kijelentéseit. 

Nem szeretném, hogy a gyerekeim lássák ezt. 

A színésznek két közös gyermeke van Wilsonnal, a 15 éves Orion és a 3 éves Keats. Noth 2012-ben, 10 év után vette feleségül Tarát, akit láthatóan nagyon megviselt a híresség botránya - de úgy tudni, hogy továbbra is egy párt alkotnak. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek