Starity

Ariana Grande is búcsút mondott Scooter Braunnak?

2023. augusztus 23. 00:12   |   Szerző: Four

Az énekesnő tíz évig dolgozott együtt hollywood egyik legkeresettebb menedzserével.

hirdetés

Újabb előadó bonthatta fel az együttműködést Hollywood egyik legkeresettebb menedzserével, Scooter Braunnal. Miután Demi Lovatóról a menedzser és az énekesnő képviselői is megerősítették a hírt, mely szerint 4 év közös munka után szétváltak útjaik, most egy másik nagyon népszerű klienséről, Ariana Grandéről kezdték el pedzegetni szakmai berkekben, hogy felmondta a szerződését Braunnal. 

A Variety szerint nagyon nehéz kibogozni, valójában mi is történik a menedzser körül, mert több bennfentes is egymással ellentétes állításokat szajkóz, hivatalos nyilatkozatot pedig sem Braun, sem a kliensei nem adnak.

A héten felröppent a hír, mely szerint Justin Bieber, Scooter egyik nagy felfedezettje is búcsút mondott a férfinak, sőt, egyesek szerint most már felesége, Hailey látja el leginkább a menedzseri feladatokat és minden meetingen ott ül Bieberrel.

A Braunhoz közeli források tagadják a hírt és határozottan kijelentették, hogy Justin és Scooter között továbbra is töretlen az együttműködés. Ugyanakkor más szakmabeliek szerint Bieber az utóbbi időben "nagytakarítást végzett" az életében, és ennek megfelelően új ügyvédet, új menedzsmentet és új menedzsert fogadott, ezzel együtt pedig elhagyta Braun vállalatát, az SB Projects-t.

A Variety információi szerint valószínűleg az állhat a dolog hátterében, hogy Scooter a menedzseri teendői helyett előtérbe helyezné a HYBE America, egy dél-koreai óriásvállalat CEO-jaként ellátandó feladatait, és - szintén bennfentesek szerint - ez azt jelenti, hogy a zenészek már nem közvetlenül Braun, de továbbra is az SB Projects szárnyai alatt tevékenykednének. 

Scooter 2013-ban fedezte fel Grandét, aki akkor már a Victorious című produkcióban szerepelt: 

Folyton szembejött velem interneten ez a lány. Tudtam, hogy van egy sorozata a Nickelodeonon, láttam különböző díjátadókon, és volt benne valami nagyon karizmatikus. Elkezdtem videókat nézni róla, és elvarázsolt, milyen hihetetlen a hangja.

- jelentette ki.

Érdekesség egyébként, hogy Grande 2016-ban kirúgta Braunt - mint kiderült az akkori szerelme miatt - amelyen a menedzser csapata nagyon megsértődött, de Grande a szakítás után még abban az évben felkereste Scootert és helyreállt köztük a rend. 

Braun azóta maga is reagált az őt érintő hírekre: egy gúnyos megjegyzést posztolt:

Most érkezett a hír... már nem vagyok önmagam menedzsere

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek