Starity

Hailey Bieber lett Justin Bieber menedzsere?

2023. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: Four

Egyesek szerint a modell már minden tárgyaláson ott van Justin Bieber mellett.

hirdetés
Hailey Bieber lett Justin Bieber menedzsere?
Fotó: justinbieber/Instagram

Nem csak a magánélet, a munka is összeköti őket: Hailey Bieber komoly szerepet kapott férje, Justin Bieber üzleti tárgyalásain. A Page Six bennfentesei szerint a modell szinte minden meetingen ott van Justin mellett, sőt, sok esetben ő szólal fel Justin helyett egyes kérdésekben.

Hailey átvette az irányítást és komoly szerepet kapott. Ott van a tárgyalásokon, sokszor felszólal Justin nevében. Ő a hang. Nagyon fontos a jelenléte mindennel kapcsolatban, amit Justin csinál.

- jelentette ki az illető.

A hír azt követően érkezett, hogy elkezdtek pletykák szállingózni Justin és menedzsere, Scooter Braun esetleges összezördüléséről. 

Bieber és Braun képviselői szerint a pletykával ellentétben továbbra is együtt dolgoznak, sőt, egyesek szerint Justin hamarosan új dalokkal fog előrukkolni, és mint ahogy eddig, most is Scooter segítségével.

A híresztelés azonban makacsul tartja magát, egyes szakmabeliek szerint egyáltalán nem alaptalan dologról van szó:

Mindent Scooter intézett Justin gyerekkora óta. De Justin most már idősebb lett, bölcsebb és okosabb, és elkezdett kérdezősködni bizonyos dolgokkal kapcsolatban.

- nyilatkozta egy bennfentes. 

Scooter neve többek között Taylor Swift miatt is ismerős lehet: a menedzser és az énekesnő hatalmas botrányba keveredett, miután Swift nyilvánosságra hozta, hogy Braun "túszul ejtette a szerzeményeit" és miatta újra ki kell adnia az összes eddig dalát. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek