Starity

Kínos videó készült róluk, de Zendaya most megvédte a stylistját

2023. augusztus 24. 00:12   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, valójában mi történt, amikor a videó készült róluk.

hirdetés

Zendaya minden lehetőséget megragad, hogy megvédje stylistját: Law Roach már hosszú ideje képviseli a színésznőt, ám amikor bejelentette, hogy visszavonul, sokan egy bizonyos videóra gondoltak, amely TikTokon híresült el. 

A stylist a felvételen épp a Louis Vuitton bemutatójára kísérte el Zendayát, ám a színésznővel ellentétben ő nem kapott helyet az első sorban. Zendaya a háta mögötti székre mutatott, ezzel jelezve, hova ülhet a férfi, aki láthatóan kínosan érezte magát, hogy a szervezők nem gondoltak rá. 

Amikor mindez megtörtént, azt gondoltam, ó, ne. Remélem az emberek nem próbálnak valami furát kreálni ebből a helyzetből. Megszoktuk, hogy egymás mellett ülünk, és ő nem tudta, hova menjen. De nyilván ilyenkor az emberek a legrosszabbra gondolnak, ezzel pedig nem könnyű megküzdeni, mert sokszor bántó lehet. Nagyon határozotta kiállok a csapatomért, főleg azokért az emberekért, akiket szeretek. 

- mondta Zendaya. 

Része van minden divatszerződésben, mindenben, amit csinálok. Ha van lehetőségem elhívni őt, akkor velem lesz. Mindig is ő volt a kreatív igazgatóm, továbbra is betölti ezt a szerepet, mert ez többről szól mint a ruhák és a vörös szőnyeg. Ez ennél fontosabb dolog. 

- árulta el a híresség.

Maga a stylist is hasonlóan nyilatkozott:

A viszony köztünk családias, ezért nem gondolnám, hogy otthagyom - még ha akarnám, se tudnám, mert nem hagyná. 

- jelentette ki a férfi, és hozzátette, szupersztárnak tartja a színésznőt, akinek ő az egyik legnagyobb támogatója. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek