Starity

Megjelentek az első hivatalos fotók Tish Cyrus esküvőjéről!

2023. augusztus 26. 09:09   |   Szerző: Four

Nézd meg Miley Cyrus édesanyjának esküvői fotóit: A szökés sztárjához ment hozzá.

hirdetés

Megérkeztek az első hivatalos fotók Tish Cyrus és Dominic Purcell esküvőjéről, emellett még több részlet kiderült a nagy napról. Cyrus múlt hétvégén fogadott örök hűséget A szökés sztárjának, és nem más mint lánya, Miley Cyrus volt a tanúja illetve az ő oldalán vonult be az eseményre. 

Mindig az anyukám öltöztetett fel a nagy események előtt... sosem szűnt meg engem ünnepelni, és nagyon támogatja a döntéseimet. Megtiszteltetés, hogy én lehettem mellette így, hogy már idősebb vagyok. 

- mesélte Miley a Vogue-nak.

Látni, hogy az anyukám ennyire boldog és szerelmes, nagyon megható volt számomra. Dom és anya között a legédesebb, legőszintébb szerelem van, kicsit az első szerelemre hasonlít, ami nagyon illik anyához, mert ő egy elég fiatal lélek. Ez a nap olyan különleges és varázslatos volt mint ők maguk. Örökké őrizni fogom a szívemben az élményt, hogy anya mellett állhattam és én adhattam át Domnak. 

- áradozott.

Tish egy romantikus, pánt nélküli csipkeruhában vonult be, amely Netta Benshabu kreációja volt.

A ruha, ami a ceremónián volt rajtam, a legromantikusabb öltözet, amelyet valaha láttam. Tényleg önmagam voltam benne. És ami a legfontosabb: úgy éreztem magam benne, ahogy Dommal: gyönyörűnek. Mellette gyönyörűnek érzem magam.

- árulta el Tish, aki végül két ruhát viselt az esküvő során, a második egy spagettipántos Grace Loves Lace dizájn volt.

Valójában nem tudtam dönteni, hogy melyik legyen, így mindkettőt viseltem. 

Tish a Vogue-nak elmesélte azt is, hogy a lánykérés igazából tavaly novemberben volt, de csak idén áprilisban jelentette be a közösségi felületeken. 

Dom Miley segítségével tervezte meg az egész dolgot. Tudták, hogy ott lesz az egész család, és úgy gondolták, ez lesz a tökéletes időzítés. 

Az esküvő Miley és Tish szerint is fantasztikusan sikerült, ám az asszony számára feltehetően szomorú volt, hogy az ötből két gyereke - Noah és Braison - nem volt hajlandó megjelenni a nagy napon, mert valószínűleg inkább az apjuk, Billy Ray pártját fogták a válás során. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek