Starity

Miley Cyrus édesanyja feleségül ment A szökés sztárjához- fotók!

2023. augusztus 21. 16:04   |   Szerző: Four

Tish Cyrus a hétvégén fogadott örök hűséget A szökés sztárjának, nézd meg az első fotókat!

hirdetés

Tish Cyrus férjhez ment a hétvégén! A híresség Dominic Purcellnek, A szökés sztárjának fogadott örök hűséget a kaliforniai Malibun, egy luxusvilla medencéjének partján. 

A nagy eseményre Cyrus gyermekei is hivatalosak voltak, sőt, Miley a Daily Mail információi szerint kiemelt szerepet kapott, ő lett a tanúja. 

A ceremónia során a koszorúslányok kékben, a vőlegény egyszerű fehér ingben és fekete nadrágban, Tish pedig egy klasszikus fazonú, csipkés fehér ruhában jelent meg a rózsaszirmokkal borított helyszínen. 

Tish tavaly novemberben vállalta fel a kapcsolatát a színésszel, és azóta rendszeresen posztol szerelméről. Nagyon gyorsan haladtak: Purcell idén áprilisban kérte meg Tish kezét, aki ismerősei szerint teljesen belezúgott a hírességbe és azonnal igent mondott.

Hosszú kapcsolat után vágott bele az új életbe: 28 évig élt együtt Miley apjával, Billy Ray Cyrusszal, és ezidő alatt háromszor is beadta válókeresetet - ám ezúttal véglegesnek bizonyult a döntés. 

Tishnek öt gyermeke született: Brandi és Trace egy korábbi kapcsolatából, Braison, Miley és Noah pedig Billy Raytől. 

A Cyrus gyerekek nagy családot tudhatnak magukénak ezentúl, mert Purcellnek pedig négy gyermeke született Rebecca Williamsontól: Joseph, Audrey és az ikrek, Lily-Rose és Augustus. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek