Starity

Gondok vannak Elton John kapcsolatában a "díva viselkedése" miatt?

2023. augusztus 27. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Elton John férje, David Furnish filmes karriert szeretne, és az énekes támogatását kéri hozzá, aki eddig csak a saját karrierjével foglalkozott.

hirdetés

Elton John férje, David Furnish azt akarja, hogy az énekes támogassa filmes törekvéseit most, hogy a Farewell Yellow Brick Road turnéja véget ért. Ők ketten három évtizede alkotnak egy párt, de Elton John "duzzogása, főnökösködő viselkedése és ego-vezérelt igényei" kezdik megviselni a házasságukat. 

Davidnek elege lett Elton dívás viselkedéséből

- állította egy bennfentes.

Elton talán megússza a hülyeségeket, amikor turnén van, egy légiónyi emberrel van körülvéve, de most más életstílushoz kell alkalmazkodnia.

David Furnish alig várja, hogy filmes karriert építsen és azt szeretné, ha John támogatná őt. Tavaly Furnish közösen rendezett egy dokumentumfilmet RJ Cutlerrel a szerelméről, Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years that Made His Legend címmel.

Furnish szeretné, ha John többet foglalkozna a gyerekeikkel, hogy ő is karriert építhessen, amiben eddig folyamatosan támogatta a szerelmét. 

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek