Starity

Ezért csalódott a Harry Potter-filmekben a Ginny Weasley-t alakító színésznő

2023. augusztus 30. 18:06   |   Szerző: Four

Bonnie Wright úgy érzi, egy dolog miatt csalódást okozott neki a filmsorozat.

hirdetés

Ginny Weasley Harry Potter-könyvek egyik fontos szereplője, ám a filmsorozatban nem sok képernyőidőt kapott az őt alakító - jelenleg várandós - színésznő, Bonnie Wright. 

A színésznő Michael Rosenbaum "Inside of You" című podcastjében mesélt arról, mennyire idegesítette, hogy Ginny alig szerepelt a filmekben. 

Egyértelműen szorongtam amiatt, hogy elég jól alakítok-e, és hogy visszaadom-e, ahogy a karakterem fel lett építve. Azt gondoltam, te jó ég, vajon jól alakítom azt a szereplőt, akit az emberek annyira megszerettek? Tehát ez a része mindig nehéz volt, főleg úgy, hogy rengeteg jelenetet kivágtak a készítők, ami a könyvben viszont szerepelt. Nem volt esélyed túl részletesen megmutatni magad a filmben. 

- mondta, majd így folytatta:

Ez azért néha csalódást okozott, mert voltak a karakteremnek olyan oldalai, amik egyszerűen nem jöttek át, mert nem voltak meg hozzá a jelenetek. Emiatt elég ideges voltam, vagy csak frusztrált, azt hiszem. 

Wright nem reklamált a producereknél emiatt, mert mint mondta, "egyszerűen nem volt mozgástere a készítőknek, hogy változtassanak a forgatókönyvön."

Millió executive producer kezén ment keresztül a forgatókönyv. Azt hiszem, amit a szívemre vettem - de most már nem teszem -, hogy szorongtam: "Ó, vajon azt fogják gondolni, hogy rosszul alakítom a karaktert?" Ahelyett, hogy rájöttem volna már akkor, hogy esélyt sem kaptam rá. Tehát nem igazán az én hibám volt. 

- jelentette ki. 

A fanok van, hogy megosztják a csalódásukat, de inkább ilyenformán: "Tudjuk, hogy nem miattad volt. Csak többet akartunk volna látni belőled." És ez minden karakterre igaz. Bárcsak ötórás filmek lehettek volna. 

- árulta el a színésznő. 

Wright mindössze 9 éves volt, amikor elkezdte alakítani Ginny Weasley-t, ám eleinte fogalma sem volt róla, hogy kulcsfontosságú karakterré növi ki magát a szerepe.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek