Starity

A Jóbarátok rendezője elárulta, hogy melyik szereplő volt a legkevésbé vicces

2023. augusztus 31. 12:12   |   Szerző: SzilviD

A Jóbarátok rendezője elárulta, hogy nehéz volt együtt dolgozni a "nem vicces" Helen Baxendale-lel, de nem volt ideje átcastingolni: "David Schwimmernek nem volt kitől leütni a lepattanókat".

hirdetés
A Jóbarátok rendezője elárulta, hogy melyik szereplő volt a legkevésbé vicces
Fotó: Jóbarátok című sorozat

Helen Baxendale-t "kedvesnek, de nem viccesnek" bélyegezte James Burrows amerikai televíziós rendező, aki a Jóbarátokban forgatott vele. 

Burrows, aki több mint 1000 szitkom epizódot rendezett, elárulta, hogy nehéz volt Baxendale-lel dolgozni, mert "a többi színész nem tudott a komikus energiájából táplálkozni". Ennek eredményeként a vicceségi kísérlet "olyan volt, mintha egy kézzel tapsolnánk" - mondta a rendező, aki megjegyezte, hogy David Schwimmernek - aki Ross Gellart alakította - "nem volt kitől leütni a lepattanókat", hogy eléggé humoros legyen egy jelenet.

Baxendale a negyedik szériában csatlakozott a sorozathoz, és Ross angol barátnőjét, majd menyasszonyát, Emily Walthamot alakította a szitkom 14 epizódjában. A kapcsolatuk rövid életű volt, a románcnak akkor lett vége, hogy Ross az oltárnál az exének, Rachel Greennek (Jennifer Aniston) a nevét mondta ki az övé helyett.

A szitkomokban és minden romantikus vígjátékban a komikum ugyanolyan fontos, mint a kémia. Rájöttünk, hogy Ross új barátnőjének ugyanolyan viccesnek kell lennie, mint Rachel

- mondta.

Olyan valakire van szükséged, aki nevetésre késztet. Néha elkezdesz egy sorozatot, de nem működik, így meg kell szabadulnod attól a személytől. Ha tudunk, akkor gyors búcsút veszünk tőle [...] Ha viszont megvan a kémia, az írók azon dolgoznak, hogy kitaláljanak valamilyen megoldást a színész megtartására.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek