Starity

Woody Allen 87 évesen nyugdíjba vonul

2023. szeptember 05. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Woody Allen butaságnak nevezi az eltörléskultúrát és úgy döntött, hogy 87 évesen nyugdíjba vonul.

hirdetés
Woody Allen 87 évesen nyugdíjba vonul
Fotó: Wikipédia

Woody Allen butaságnak nevezte a cancel culture-t, miután örökbefogadott lánya, Dylan Farrow szexuális zaklatással vádolta meg. A 87 éves filmrendező vasárnap a Variety-nek adott interjút a Velencei Filmfesztiválon, ahol új filmjét, a Coup de Chance-t népszerűsítette. 

Elárulta, hogy a filmes munkája nem sokat változott az elutasítottság miatt:

Nem tudom, mit jelent ez az egész. Tudom, hogy az évek során minden ugyanúgy alakult számomra. Elkészítem a filmjeimet. Ami változott, az a filmek bemutatása.

Az új interjúban Allen ismét tagadta a visszaélésekkel kapcsolatos vádakat. 1992-ben az akkor 7 éves Farrow azt állította, hogy a rendező molesztálta őt. A vád akkor látott napvilágot, amikor Allen elvált Mia Farrow-tól, miközben kiderült, hogy viszonya volt Farrow akkor 22 éves örökbefogadott lányával, Soon-Yi-vel, akit később feleségül vett.

Egy connecticuti ügyész egy 1993-as nyomozás után úgy döntött, hogy nem emel vádat a rendező ellen. A New York-i gyermekjóléti nyomozók is ejtették a vádat. 

A helyzetet két ember vizsgálta két jelentős szervtől, nem sima emberek, hanem két jelentős nyomozó szerv. És mindkettő, hosszú, részletes vizsgálatokat követően arra a következtetésre jutott, hogy ezek a vádak nem voltak megalapozottak, ami, tudják, pontosan úgy van, ahogyan azt az Apropó nélkül című könyvemben írtam. Semmi sem volt benne

- mondta ismét a vádakról. 

A Variety-nek azt is ellárulta, hogy gondolkozik a visszavonuláson, lehet, hogy a Coup de Chance lesz az utolsó filmje. 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek