Starity

Kourtney Kardashian babáján életmentő műtétet kellett végrehajtani

2023. szeptember 07. 13:01   |   Szerző: Four

Kourtney Instagramon számolt be arról, hogy kórházba került egy komplikáció miatt.

hirdetés
Kourtney Kardashian babáján életmentő műtétet kellett végrehajtani
Fotó: kourtneykardash/Instagram

Kourtney Kardashian nagyon ijesztő esetről számolt be: életmentő műtétet kellett végrehajtani babája épsége érdekében.

A híresség férjéről már korábban megírtuk, hogy kénytelen volt a Blink 182 európai koncertjét hátrahagyva hazarohanni. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mi a baj, de sokan sejtették, hogy Kourtney terhessége során léphetett fel komplikáció. 

A reality-sztár most Instagramon árulta el rajongóinak, hogy a gyermeke életéért küzdöttek az orvosok:

Örökké hálás leszek azoknak az elképesztő orvosoknak, akik megmentették a babám életét, és örökké hálás leszek a férjemnek is, hogy hazasiettett a turnéjáról, hogy mellettem lehessen a kórházban, ezek után pedig gondomat viselte, az én kősziklám. Az édesanyámnak: köszönöm, hogy egész idő alatt fogtad a kezem. 

- írta, majd így folytatta:

Mint olyasvalaki, akinek három nagyon könnyű terhessége volt a múltban, nem voltam felkészülve arra a rettegésre, hogy milyen ha sürgős életmentő magzati műtétet hajtanak végre. Azt hiszem, akinek nincs hasonló tapasztalata, annak fogalma sincs erről a fajta félelemről. Már teljesen más szemmel nézem és nagyon tisztelem azokat az édesanyákat, akiknek küzdeniük kell a babájukért a terhességük során. Istennek legyen hála. Igazi áldás volt, hogy biztonságban, a babámmal a hasamban sétálhattam ki a kórházból.

- tette hozzá.

Kardashian jelenleg a negyedik gyermekét várja: két fia és egy lánya született Scott Disicktől, Travis Barkernek pedig két gyermeke született Shanna Moaklertől és van még egy nevelt lánya is. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek