Starity

Pete Davidson össze akar jönni Britney Spearsszel?

2023. szeptember 16. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Pete Davidson szeretné megkörnyékezni a pophercegnőt, Britney Spearst - de a barátai attól tartanak, hogy a problémás páros románca mérgező lenne.

hirdetés

A hírek szerint Pete Davidson, aki nem rég szakított a barátnőjével, Chase Sui Wondersszel, új ismert hölgyet nézett ki magának, a válása után Britney Spearst szeretné randevúra hívni. 

Most, hogy Pete szakított Chase Sui Wondersszel, szeretne megismerkedni Britneyvel. Lehet, hogy ez nem is vágyálom. Elvégre tavaly [Spears] posztolta az egyik Instagram-videóját, és bevallotta, hogy megnevettette

- árulta el egy bennfentes. 

Kevesebb mint két héttel azután, hogy Spears férje, Sam Asghari beadta a válókeresetet, a Davidson és Wonders véget vetettek nyolc hónapos kapcsolatuknak.

A forrás szerint a szoknyavadász rajong a 41 éves énekesnőért, és bevallotta, hogy az énekesnő márkás parfümjeit vásárolta ajándékba az anyukájának. 

Pete reménytelenül romantikus, és imádja, ha barátnője van. De nemrég ismét kezelésre szorult mentális problémái miatt, Britney pedig a saját zűrös szakításában navigál

- árulta el egy bennfentes a National Enquirernek.

A haverok aggódnak, hogy egyikük sincs ott megfelelően fejben egy új kapcsolathoz, és meg vannak győződve arról, hogy a kapcsolatuk a katasztrófa receptje lenne.

via Radar Online

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek