Starity

Gisele Bündchen ezt tapasztalta azóta, hogy nem iszik alkoholt

2023. szeptember 19. 19:07   |   Szerző: Four

A modell elárulta, hogy egy kerek születésnapon úgy döntött, többé nem nyúl alkoholhoz.

hirdetés

Az alapvetően is egészséges életet élő Gisele Bündchen bevallotta, hogy még egy szabályt hozott a testi-lelki jóléte érdekében: a 40. szülinapján úgy döntött, többé nem iszik alkoholt. 

Rögtön azután, hogy 40 éves lettem, nagy különbséget éreztem aközött, amikor megittam egy pohár bort és amikor nem. Társadalmilag elfogadott, hogy iszol egy pohár bort. Az emberek azt mondják, még egészséges is. Hát, számomra nem az. 

- mesélte a 42 éves híresség People-nek, és hozzátette, szerinte a teste jelzett neki, hogy túl sok alkoholt és koffeint fogyaszt. 

Bündchen szerint amióta józan életet él, sokkal tisztább a tudata, még inkább a jelenben él, és sokkal jobban alszik. Illetve "sok olyan dolgot észrevesz, amit korábban nem".

Gisele azt is elárulta az interjúban, hogy amikor tavaly elvált, a magánéleti problémái mellett a szüleiért is nagyon aggódott, mert mindketten megbetegedtek. Arról ugyan nem mesélt, most hogy vannak, de leszögezte, hogy sikerült kilábalnia a sötét időszakból: edzéssel, vitamindús ételekkel, meditációval és sok szabadban töltött idővel gyógyította magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek