Starity

Ariana Grande listába szedte a kéréseit a válókeresetben

2023. szeptember 21. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő nemrég adta be a válókeresetet, most kiderült mihez ragaszkodik a procedúra során.

hirdetés
Ariana Grande listába szedte a kéréseit a válókeresetben
Fotó: r.e.m.beauty/Instagram

Idén nyáron rengeteg hollywoodi celebpár kapcsolata adta be a kulcsot, így volt ezzel Ariana Grande is, aki két év házasság után adta be a válókeresete a napokban.

Az énekesnő az ingatlanmágnás Dalton Gomeztől válik, és mivel írtak házassági szerződést, a procedúra feltehetően zökkenőmentesen fog zajlani. (Mondjuk Joe Jonas és Sophie Turner is kötött szerződést a frigy előtt - ám az ő esetükben mégis nagyon eldurvult a válás.)

Grande a Page Six által megszerzett hivatalos dokumentumok szerint pontokba szedte a keresetben, hogy mihez ragaszkodik a folyamat során: javasolta, hogy a házassági szerződésben leírtak alapján történjen a szétválás, egy dolgot azonban kikötött: az ékszereit (különös tekintettel bizonyos fülbevalókat), amelyeket a a házasság előtt, alatt és után vásárolt - elszeparált ingóságnak szeretné tekinteni. Grande hozzátette, hogy a házassági szerződés említ más elkülönített ingóságokat is. 

A közösen szerzett tulajdonokkal kapcsolatban azt kérte, hogy a szerződésben leírtak értelmében járjon el a bíróság. Végül pedig azt javasolta, hogy mindkét fél maga fizesse a válás során keletkezett ügyvédi költségeket. 

 A magazin egyik forrása ezen kívül elárulta, hogy a procedúra várhatóan békésen fog zajlani, mert Grande és Gomez már a folyamat előtt egyeztette a részleteket. Az énekesnő pedig minden jel szerint továbblépett: nemrég derült ki, hogy már össze is költözött új szerelmével. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek