Starity

Sophie Turner beperelte Joe Jonast a gyerekeik visszatartása miatt - nagyon durva dolgok derültek ki

2023. szeptember 21. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznőnek két gyermeke született Jonastól, miattuk perelte be az énekest.

hirdetés

Ijesztő dolgok sorozata derült ki Joe Jonas és Sophie Turner válásáról. A színésznő beperelte Jonast, mert elmondása szerint a zenész nem hagyja, hogy a gyerekeik visszatérjenek vele Angliába.

A színésznő csütörtökön, Manhattanben adta be a keresetet, és a hivatalos dokumentumok szerint, az exe szeptember 20-a óta "jogtalanul elvitte és és visszatartja tőle" a gyerekeit. 

Turner szerint tavaly karácsonykor megállapodtak Joe-val, hogy végleg Angliába költöznek, és már elkezdtek a szigetországban óvodát keresni nagyobbik lányuknak, Willának. 

Mindkét fél izgatottan várta, hogy Angliába költözzenek. 

- olvasható a Page Six által megszerzett dokumentumokban. 

A pár végül megtalálta a tökéletes otthont Angliában, hosszútávú bérleti szerződést kötöttek, és mint kiderült, ezért is adták el nyáron a miami-i otthonukat. 

Idén áprilisban hivatalosan is Angliába költöztek, Sophie az otthonuk közelében kezdte el forgatni "Joan" című minisorozatát. Jonas ekkor indult koncertturnéra két testvérével, és sok fejtörés után végül úgy döntöttek, hogy a kislányok ezidő alatt Joe-val legyenek, a forgatás miatt ugyanis nem sokat találkozhattak volna édesanyjukkal, a zenésznek pedig kötetlenebb volt az időbeosztása. 

joejonas/Instagram

A gyerekek így legalább napközben együtt lehettek az egyik szülőjükkel, míg az édesanyjuk eleget tett a forgatási kötelezettségeinek. 

- olvasható a dokumentumokban, amelyekben Sophie leszögezte, hogy ez mindössze egy átmeneti megállapodás volt. 

Jonas és Turner házassága azonban nagyon hirtelen megromlott, egy idén, augusztus 15-én kirobbant veszekedés miatt. Az énekes szeptember elején beadta a válókeresetet, és mint kiderült a hivatalos papírokból: Sophie a médián keresztül, négy nappal később jött rá, hogy férje válni akar tőle.

Két héttel azután, hogy Joe beadta a keresetet, a színésznő és az énekes találkozott, hogy megbeszéljék a szétválást. Turner szerint ő továbbra is ragaszkodott az eredeti tervhez, hogy a gyerekek költözzenek Angliába - ám elmondása szerint Joe visszatartja a gyerekek útlevelét, hogy ne utazhassanak el vele. 

Az apa birtokában vannak a gyerekek útlevelei. Ő visszautasítja, hogy odaadja az édesanyának az útleveleket, és megtagadja, hogy a gyerekek visszatérjenek Angliába az édesanyjukkal. 

A dokumentumok szerint Jonas ügyvédje szeptember 19-én megerősítette, hogy Joe megtagadta az útlevelek visszatérítését, és hogy a lányai elutazzanak. 

Emellett az is kiderült, hogy Sophie hasonló keresetet fog benyújtani Angliában is Joe ellen. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek