Starity

Hivatalos: Joe Jonas beadta a válókeresetet

2023. szeptember 06. 00:12   |   Szerző: Four

Joe Jonas és Sophie Turner házassága véget ért: az énekes beadta a válókeresetet.

hirdetés

Újabb hollywoodi álompártól kell elbúcsúznia a rajongóknak: Joe Jonas hivatalosan is beadta a válókeresetet Sophie Turner ellen. 

Az énekes és a színésznő házasságában a Page Six információi szerint már hónapok óta komoly gondok voltak, és a hivatalos dokumentumok szerint Jonas arra hivatkozva kérvényezte a válást, hogy a kapcsolatuk "helyrehozhatatlanul tönkrement". 

A Jonas Brothers énekese Hollywood egyik nagymenő ügyvédjét, Tom Sassert fogadta fel - a férfi korábban Tiger Woods válását intézte. 

Az is kiderült, hogy a pár két gyermekéről jelenleg Joe gondoskodik - ám az énekes kérvényezte a közös gyermekfelügyeleti jogokat, így feltehetően megosztva fogják nevelni a kicsiket. 

A TMZ szerint az utóbbi időben a két kislánynak leginkább Joe viselte gondját, miközben testvéreivel épp egy turné közepén tart. A magazin informátora kijelentette, feltehetően az is közrejátszott a szakításban, hogy a két híresség nagyon különböző életet élt, hozzátéve, hogy a színésznő imádott bulizni. 

joejonas/Instagram

Jonas és Turner kapcsolatának megromlására több dolog is utalt: múlt hónapban eladták floridai otthonukat, és Joe több fellépésén sem viselte a karikagyűrűjét, illetve Sophie sem kísérte el őt a koncertekre.

A két híresség 2019 nyarán házasodott össze Franciaországban, azt megelőzően pedig Las Vegasban, egy kápolnában, néhány barátjuk előtt fogadtak örök hűséget egymásnak. Az egybekelés előtt kötöttek házassági szerződést, így feltehetően ennek alapján fognak megosztozni a közös vagyonon. 

2020-ban született meg első kislányuk, Willa, illetve 2022-ben második lányuk, akinek eddig még nem hozták nyilvánosságra a nevét. 

Habár a magánéletüket elég privátan kezelték, leginkább elismerően nyilatkoztak egymásról: Sophie egy alkalommal kijelentette, hogy Joe "megmentette az életét", amikor nagyon rossz mentális állapotban volt, Joe pedig elárulta, hogy "Sophie miatt lett jobb ember." 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek