Starity

Zendaya elárulta, mit gondolt a Challengers hármas csókjáról

2024. április 28. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Zendaya elárulta, mire gondolt azon a napon, amikor Mike Faisttel és Josh O'Connorral a pikáns jelenetet forgatták.

hirdetés

Zendaya elmesélte, hogy mire gondolt azon a napon, amikor leforgatta a mostanra hírhedtté vált hármas csókját Mike Faisttal és Josh O'Connorral a Challengers című filmhez. 

Az egyik legtöbbet emlegetett jelenet az első előzetes megjelenése óta az volt, amikor a három főszereplő egy forró csókot vált egymással. Nemrég kiderült, hogy ez eredetileg nem volt része a forgatókönyvnek.

Zendaya most megosztotta a jelenetről alkotott véleményét. Pontosabban elárulta, mi járt a fejében a forgatás közben.

Az egyetlen ok, amiért tényleg emlékszem, az az, hogy Beyoncé aznap jött ki a Break My Soullal. Nagyszerű napom volt. Beyoncé kislemeze most jelent meg. Őszintén szólva erre koncentráltam

- mondta Zendaya a Variety-nek.

Előtte elpróbáltuk az összes jelenet párbeszédét. Mindannyian átbeszéltük a karaktereinket, és megosztottuk egymással a gondolatainkat. Mindannyian minden nap együtt voltunk testnevelésórán. Az edzéseken játszottunk - jól éreztük magunkat

- tette hozzá, majd nem győzte dicsérni a fiúkat: 

Szóval addigra már mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, és biztonságban voltunk egymással. Szerencsés vagyok, hogy együtt dolgozhattam a fiúkkal. Ők valami újat és dinamikusat hoznak egy jelenetbe, úgy éreztem, hogy »Ó a fenébe, oké, hadd koncentráljak igazán«. Nagyon tehetségesek, de emellett nagyon kedves emberek is. Olyan biztonságot és támogatást kaptunk egymástól, ami biztosítja, hogy a legjobb munkát tudjuk végezni. Úgy éreztem, hogy nagyon támogatnak. Ez csak egy újabb nap volt a munkában.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek