Starity

A Challengers sztárja a karaktereik szexualitásáról beszélt

2024. április 24. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Zendaya, Josh O'Connor és Mike Faist jelenleg a Challengers című filmjüknek a promócióján vesznek részt és járják a világot. O'Connor legutóbb a karakterek szexualitásáról beszélt.

hirdetés

Zendaya, Josh O'Connor és Mike Faist együtt szerepelnek a Challengers című filmben. A karaktereik pedig egy szerelmi háromszögben találják magukat. O'Connor a saját és Mike Faist karakterének szexualitásával kapcsolatban így nyilatkozott: 

Szerintem ők a mindent jelentik egymásnak. Szerintem plátói és nem plátói. Egymás megszállottjai. Ez erősebb, mint a szerelem - szükségünk van egymásra ahhoz, hogy teljesnek érezzük magunkat.

Zendaya elmondta, hogy ez a film nem csak a szexualitásról szól, de nem is csak a teniszről:

Ez egy film, és teniszről szól, de nem teniszfilm. Sokkal mélyebb. A tenisz csak egy metafora egy csomó nagyobb sz*rságra. A hatalomra. A társfüggőségre. A teniszt használják eszközként, hogy ezeket a dolgokat kiűzzék magukból. Csak így tudnak kommunikálni.

A színésznő elmondta azt is, hogy nagyon örült annak, hogy végre egy felnőtt nőt játszhatott a vásznon.

Tizenhat éves korom óta játszom 16 éveseket. Szóval jó volt egy olyan karaktert játszani, aki már nem gyerek. Az is érdekes volt, hogy az élet olyan részeit játszottam, amelyeket még nem éltem át: még nem mentem férjhez. Nem volt gyerekem. Ezekhez a mérföldkövekhez nem feltétlenül van közvetlen viszonyítási pontom. Más volt ezt érezni. Végső soron úgy éreztem, hogy ez a megfelelő idő egy ilyen karakterhez.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek