Starity

Justin Bieber eleget tett Hailey Bieber kérésének, de nagyon nehezen viseli a helyzetet

2024. május 01. 23:11   |   Szerző: Four

Az énekes eleget tett Hailey kérésének, de nagyon nehezen viseli ezt az időszakot.

hirdetés

Justin Bieber mindent megtesz azért, hogy megmentse a házasságát - még ha ez abba kerül is, hogy egy időre külön kell költöznie Hailey Biebertől. 

Az In Touch Weekly forrása szerint az énekes talált magának egy másik házat Beverly Hillsben, ahol egy héten csak pár napot tölt, de így is kínszenvedésnek tartja a dolgot.

Justin talált magának egy házat Beverly Hillsben, és ezzel teret ad Hailey-nek, aki korábban erre kérte. Egy héten maximum csak pár éjszakát tölt ott, de így is nagyon nehezen viseli. 

- mesélte az illető. 

A Bieber házaspár rizikós kapcsolatáról elég sok pletyka terjeng azóta, hogy Hailey apja erre utaló posztot tett ki. A vitáik fő oka állítólag a családalapítással kapcsolatos, illetve a két híresség ismerősei szerint esélyes, hogy Justin mentális egészsége ismét mélypontra került, és a barátai azért aggódnak, nehogy megint elinduljon a lejtőn. 

Embed from Getty Images

A bennfentes szerint Justin bármire hajlandó, hogy elkerülje a válást:

Iszonyatosan függ Hailey-től. A felesége a mindene: a fő támogatója, az asszisztense, a szakácsa, a múzsája. Nélküle úgy érzi, elveszett. De szeretne megküzdeni a kihívásokkal, mert Hailey ezt akarja. 

- mondta. 

Az utóbbi pár évben Justinnak és Hailey-nek is voltak komoly egészségügyi problémái, de most mindketten jók vannak, és elérkezettnek látták az időt, hogy dolgozzanak a házasságukon:

Mindketten jól vannak, tehát nincs ok arra, hogy ne szánjanak magukra egy kis időt. Hailey hálás, hogy Justin teret adott neki, úgy érzi, máris tisztábban lát. Justin viszont utálja ezt a helyzetet, és abban reménykedik, hogy nyár végére minden visszakerül a rendes kerékvágásba. 

- tette hozzá a forrás. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek