Starity

Nagyon nincs rendben Hailey és Justin Bieber házassága - kiderült, mi a vitáik fő oka

2024. március 21. 10:10   |   Szerző: Four

A modell és az énekes házassága mostanában erősen megromlott: kiderült, hogy miért.

hirdetés

Már egy ideje sejteni lehetett, hogy Hailey és Justin Bieber házassága fölött viharfelhők gyülekeznek - az pedig külön aggodalomra adott okot, hogy a modell apja megosztott egy posztot, amelyben Bieberék lelkésze arra kérte a rajongókat, imádkozzanak a párért, mert "kihívásokkal néznek szembe", illetve "az ellenségeik nem akarják, hogy közelebb kerüljenek Jézushoz."

A Life & Style forrása szerint bár Hailey próbálja titkolni, de elég nagy bajok vannak a házasságában, legfőképp azért, mert nem tud megegyezni Justinnal a családalapítás kérdésében. 

A házasságuk problémás, és tisztában vannak ezzel. A szeretteik bíztatják őket, hogy minden rendben lesz, de Hailey és Justin nincs meggyőződve efelől. 

Az illető szerint Justin számára nagy mérföldkő volt, hogy nemrég betöltötte a harmincat, és most már nagyon szeretne gyerekeket. 

Justin könyörög Hailey-nek, hogy tegye őt apává. Már hosszú ideje ez a vágya. 

- mondta a forrás. 

Embed from Getty Images

Hailey viszont nyíltan beszélt arról, hogy nehezen viseli a folyamatosan záporozó, ezzel kapcsolatos kérdéseket, mert még nem áll készen az anyaságra. 

Nevetséges, hogy az embereket ez mennyire érdekli. Hagyjátok, hadd tegyem azt a testemmel, amit szeretnék. 

- mondta a modell. 

A bennfentes azt is elárulta, hogy Justin úgy érzi, Hailey nem tartotta be az ígéretét arra vonatkozóan, hogy miben egyeztek meg a családalapítást illetően: 

Hailey nem áll készen, még mindig vannak tervei, Justint viszont ez nagyon frusztrálja. Szeretne fiatal apuka lenni. 

Az énekes egyébként korábban bevallotta, hogy a depressziója elég komoly hatással van a házasságágra. 2019-ben elárulta, terápiára járt annak érdekében, hogy feldolgozza "a mélyen gyökerező problémáit", és hogy fenntarthassa a házasságát. De ennek ellenére is elég nehéz Hailey-nek a helyzet:

Justin nagyon ragaszkodó tud lenni - Hailey aggódik, hogy ha gyerekeik születnek, akkor ő lesz az egyedüli, aki felelősségteljesen áll majd a dolgokhoz. 

Embed from Getty Images

A két híresség azt reméli, ha egy kicsit eltűnnek a nyilvánosság elől, akkor képesek lesznek megoldani a gondjaikat. 

Justin és Hailey közös utazást terveznek tavasszal, és azt remélik, nyugalomban lehetnek, távol a tolakodó emberektől. 

- mondta a bennfentes, aki szerint a "tolakodó emberek" alatt Hailey többek között a családját is érti. 

Az utolsó, amire szükségük volt, hogy Hailey apja a nyilvánosság elé tárja a problémáikat. Nem beszélve a lelkészükről, aki eredetileg megosztott egy posztot, amelyben imára szólította fel Bieberék rajongóit. Úgy érezték, hogy ezzel elárulta a bizalmukat. 

Ettől függetlenül továbbra is járnak párterépiára:

Profi segítséget kértek a házasságuk rendbehozására, és úgy tűnik, hogy beválik. Küzdenek, de Justin és Hailey is azt szeretné, hogy működjön a kapcsolatuk. Csak vissza kell találniuk a szerelemhez. 

- tette hozzá a forrás. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek