Starity

Katy Perry undorodik az idősektől és a betegektől?

2023. szeptember 23. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Katy Perry és Orlando Bloom perben állnak egy idős, beteg, veterán állatorvossal. Az énekesnőről pedig azt állítják, hogy "személyes undort érez az idősek, mentális betegek és veteránok iránt".

hirdetés
Katy Perry undorodik az idősektől és a betegektől?
Fotó: hu.depositphotos.com

Katy Perryt és Orlando Bloomot perli egy 84 éves veterán, Carl Westcott, aki azt állítja hogy eladta a párnak 15 millió dolláros Santa Barbara-i otthonát, de nem volt beszámítható az üzlet megkötésekor, mert egy műtét miatt gyógyszereken élt. A per azóta is zajlik, most pedig az énekesnőt azzal vádolták meg, hogy "személyes undort érez az idősek, mentális betegek és veteránok iránt", amit a popsztár tagad, ügyvédje pedig azt mondta, hogy egy 84 éves állatorvossal szemben indított jogi lépések "egy ingatlanszerződés végrehajtása és semmi több."

Perry állítja, hogy belerángatták a Santa Barbara-i villa 2020-as eladása körüli jogi csatározásba, amelyet az énekesnő és a vőlegénye, Orlando Bloom vásárolt meg. Perry és Bloom azt mondják, hogy ügynökön keresztül kötötték meg az üzletet, aki rászedte az idős veteránt az ingatlan eladására, miközben fájdalomcsillapítókon élt és egy hat órás hátműtétből lábadozott.

Az énekesnő 2,6 millió dolláros kártérítést akar, Westcott szeretteihez közel álló források azzal vádolták, hogy "személyes undorral" viseltetik az idősek és a veteránok ellen. 

Katy soha, semmilyen körülmények között, semmilyen időpontban nem tett negatív vagy becsmérlő megjegyzéseket az idősekre, a mentális betegekre vagy a veteránokra. Katy maga is jelentős jótékonysági erőfeszítésekben vett részt társadalmunk számos kevésbé szerencsés emberének érdekében

- mondta az ügyvéd. 

Az ügyvéd szerint Westcott és a családja "nagy PR-kampányt folytatnak a sajtóban, hogy meggyalázzák Perryt", és hozzátette: "Sajnos úgy tűnik, hogy Mr. Westcott és családja úgy érzi, több pénzt kaphatnak ugyanarra a házra, mint amit ők valaki más által eladtak Perrynek."

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek