Starity

Taylor Swift a szerelmével akart lenni, hát kiüríttetett egy éttermet

2023. szeptember 25. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő jelenleg Travis Kelce amerikai futballistával jár együtt, kiderült, hogyan ünnepeltek egy meccs után.

hirdetés

Taylor Swiftről nemrég megírtuk, hogy nyilvánosan felvállalta a kapcsolatát Travis Kelce amerikai focistával. Az énekesnő vasárnap Missouriba látogatott Kelce meccsére, és a VIP-páholyban, a sportoló édesanyja mellett szurkolta végig a mérkőzést. 

Travis és Taylor a meccs után együtt távozott, majd egy TikTok felhasználó szerint (aki már törölte a videóját) egy helyi étterembe mentek. Az énekesnő azonban azt szerette volna, hogy csak ők és a barátaik tartózkodjanak a létesítményben, ezért aztán fogta magát, és kifizette az ott étkező vendégek fogyasztását annak fejében, hogy azok elhagyják a helyszínt. 

Most hívott fel egy barátom Missouriból, hogy Taylor épp most fizette ki egy étteremben a vendégek fogyasztását, hogy elmenjenek. Mindeki evett, amikor megjelent a pincér, és azt mondta: "A helyzet az, hogy minden ki van fizetve, de el kell menniük, nagyjából most azonnal." Milyen őrültség ez? Ó, és természetesen Travis Kelce-vel volt. 

Egy szemtanú szerint a Kansas City Chiefs többi játékosa is megjelent a helyen. 

Swift rajongói vegyes érzésekkel fogadták az énekesnő tettét: egyesek tündérmeséhez hasonlították a páros kapcsolatát, de volt olyan kommentelő is, aki visszásnak tartotta a lépést:

"Habár imádom őt ezért, de nagyon ideges lennék, ha valaki arra kötelezne, hogy elmenjek az étteremből, csak azért, mert ő védeni akarja a privát szféráját. Mondjuk, menjen haza akkor."

- írta egy illető.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek