Starity

Taylor Swift az új hódítása meccsén szurkolt: itt a bizonyíték, hogy együtt van Travis Kelce-vel

2023. szeptember 25. 08:08   |   Szerző: Four

Travis Kelce egyik meccsén fotózták az énekesnőt, amint a sportolónak szurkol.

hirdetés

Taylor Swift nem titkolja tovább, hogy megtalálta új párját!

Az énekesnőt vasárnap a Kansas City Chiefs és a Chicago Bears meccsén fotózták, amint szerelmének, Travis Kelce-nek szurkolt. 

Swift komolyan vette, hogy egy sportolóval jár együtt: a Chiefs színeibe öltözve drukkolt Travisnek, és a mérkőzést a VIP-páholyból, a férfi édesanyja társaságában nézte végig. Úgy tűnt nagyon jól elvannak együtt az asszonnyal, beszélgettek és nevetgéltek.

Taylor láthatóan nagyon izgult, de a jelenléte szerencsét hozott: a sportoló csapata nyert és mint kiderült, a meccs végén együtt hagyták el a stadiont. 

A People magazin informátora szerint az énekesnő elég szoros időbeosztást követ, de mindeképpen szeretett volna elmenni Travis meccsére. 

Taylor most leginkább a munkájára koncentrál, és arra, hogy a barátnőivel töltsön időt. Travis meghívta a meccsére, és természetesen igent mondott. Úgy érezte, csodálatos volt a vasárnapi program. 

- mesélte egy illető. 

Kelce egyébként nyilvánosan hívta meg Swiftet: a The Pat McAfee Show podcastban Taylornak címezte a szavait:

Láttam, hogy micsoda bulit csináltál az Arrowhead Stadionban. Talán el kellene jönnöd megnézni, én mekkora bulit csinálok ott, és megállapítani, melyik szólt nagyobbat. 

- mondta. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek