Starity

Taylor Swift és új párja, Travis Kelce külön távoztak a férfi a legutóbbi NFL-meccséről

2023. október 03. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Miután Taylor Swift részt vett az első Kansas City Chiefs futballmeccsén, hogy megnézze Travis Kelce játékát, látták, amint elhagyta vele a stadiont, és együtt elhajtottak egy kabrióval. Azonban a második meccsen ez máshogy történt.

hirdetés
Taylor Swift és új párja, Travis Kelce külön távoztak a férfi a legutóbbi NFL-meccséről
Fotó: hu.depositphotos.com

Néhány rajongót meglepett, hogy Taylor Swift és állítólagos új párja, Travis Kelce nem együtt hagyta el a stadiont, amikor vasárnap a Chiefs a New York Jets ellen játszott a MetLife Stadionban, East Rutherfordban.

De van egy jó magyarázat arra, hogy miért is történt ez. Egyrészt Swift nem egyedül érkezett a meccsre, hanem a legközelebbi barátainak egy nagyobb csoportjával, és nem akarhatott nélkülük távozni, másrészt Kelce valószínűleg nem mehetett vele. Ugyanis amikor az NFL-csapatok idegenbeli meccsekre utaznak, általában az egész csapat együtt hagyja el a stadiont a csapatbusszal, és szinte mindig közvetlenül a meccs után repülnek haza.

A CBS Mornings nyolc évvel ezelőtt közzétett videójában bemutatták, hogy mi történik a kulisszák mögött, amikor egy NFL-csapat útra kel. A csapatok már 45 perccel a meccsek vége után összepakoltak és elhagyták a stadiont. Kelce úgy tűnik, hogy ezúttal a protokollt követve hagyta el a stadiont a csapatával együtt. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

kapcsolat meccs nfl
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek