Starity

Musical készül a Bajos csajokból

2023. október 04. 19:07   |   Szerző: SzilviD

A Bajos csajok óriási siker volt 2004-ben, sokáig arról lehetett hallani, hogy a film folytatást kap, de úgy tűnik, hogy inkább egy musical reboot mellett döntöttek.

hirdetés

Az eredeti sikerfilm, amelyben Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, Rachel McAdams, Lacey Chabert és Jonathan Bennett játszottak, 2004-ben debütált a mozikban, majd később Broadway-musical is készült belőle.

A Broadway-musicalt Tina Fey írta, most pedig a musical filmváltozatát is ő adaptálja, a zenét a férje, Jeff Richmond, a dalszövegeket pedig Nell Benjamin írta.

A szinopszis a következő:

Cady Heron talán egy afrikai szavannán nőtt fel, de semmi sem készítette fel őt a vad és gonosz szokásokra új, furcsa otthonában: Illinois külvárosában. Hogyan fog ez a naiv újonc felemelkedni a népszerűségi ranglétra csúcsára? Úgy, hogy felveszi a harcot a Plasztikokkal, a bájos, de kegyetlen Regina George vezette trióval. De amikor Cady kitalál egy tervet, hogy véget vessen Regina uralmának, a saját bőrén tapasztalja meg, hogy a méhkirálynőnek nem lehet keresztbe tenni anélkül, hogy meg ne csípnék.

A Bajos csajok, a filmmusical eredetileg a Paramount+-ra készült, de ehelyett 2024. január 12-én mutatják be az amerikai mozikban.

A szereplők pedig: Angourie Rice, mint Cady Heron, Reneé Rapp, mint Regina George, Avantika, mint Karen Smith, Bebe Wood, mint Gretchen Weiners. Christopher Briney az A nyár, amikor megszépültem sztárját Aaron Samuels szerepére választották ki. Auli'i Cravalho Janis Iant, Jaquel Spivey Damian Leigh-t, Tina Fey Ms Norbury-t, Tim Meadows Duvall igazgatót és Jenna Fischer Cady Heron anyját alakítja majd.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek