Starity

Kanye West hivatalosan is megházasodott

2023. október 07. 12:12   |   Szerző: Four

A rapper most már a hivatalos dokumentumok szerint is feleségül vette Bianca Censorit.

hirdetés

Kanye West tényleg feleségül vette Bianca Censorit! A rapper tavaly decemberben házasodott újra, csaknem egy hónappal azután, hogy kimondták a válását Kim Kardashiannal. (Idén januárban érkezett a hír, hogy elvette feleségül a modellt, ám akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy "nem hivatalos ceremónia során" történt az esemény.)

A Daily Mail információi szerint titokban zajlott a procedúra a kaliforniai Palo Altóban, és a házassági anyakönyvi kivonatot is a nyilvánosság kizárásával állították elő, amelyben Bianca a teljes nevén, Kanye pedig "Ye" néven szerepel. 

Ye már több mint két évtizede óriási sztár, az első házassága valaki olyannal történt, aki majdnem minden percét kamerák előtt tölti. Bianca és Ye teljesen mást képvisel. Nagyon privátan kezelik a magánéletüket, elköteleződtek egymás felé, és nagy a szerelem köztük. Szerintem mindketten élvezik, hogy bizonyos dolgok csak kettejükről szólnak. 

- jelentette ki egy ismerősük. 

A 28 éves Censori 2020 novemberében csatlakozott Kanye "Yeezy" cégéhez, és majdnem két évvel később a rapper kiadta "Censori Overload" című számát, amelyet Bianca ihletett. 

A modell már West gyerekeivel is többször találkozott, bár úgy tűnt, Kim Kardashian egyáltalán nem örült az exe hirtelen párválasztásának. 

Az utóbbi hónapokban a páros Európában mutatkozott legtöbbször, és egyesek szerint Kanye ugyanúgy befolyásolja a modell öltözködését, mint anno Kimét - egy ismerősük szerint azonban minden outfitről, amit Bianca visel, közösen döntenek. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek