Starity

Hivatalosan is elvált Kim Kardashian és Kanye West - kiderült, miben állapodtak meg

2022. november 30. 06:06   |   Szerző: Four

Kim és Kanye már hivatalosan sem egy pár, csillagászati összeget fog fizetni a rapper a reality-sztárnak.

hirdetés

Hosszú ideig tartó nyilvános huzavona után Kim Kardashian és Kanye West hivatalosan is elvált: a rapper először minden erejével vissza akarta kapni Kimet, majd összeveszett exe akkori barátjával, Pete Davidsonnal és miközben méregdrága ajándékokat vásárolt aktuális szerelmeinek, könyörgött Kardashiannak azért, hogy fogadja vissza.

West emellett számtalanszor ügyvédet váltott, mert hiába fogadta fel Hollywood legnépszerűbb szakembereit, zaklatott viselkedése és kjelentései miatt sokszor elpártoltak tőle.

Most azonban úgy tűnik, mégiscsak sikerült dűlőre jutni a Kimmel közös négy gyermeke ügyében - ennek kapcsán volt köztük ugyanis a legtöbb vita. 

A People magazin információi szerint West és Kardashian a házassági szerződésükben foglaltak alapján osztotta el a közös ingatlanokat (így a két híresség a kaliforniai Hidden Hillsben szomszédos ingatlanokat is britokol).

Westnek ezenkívül havi 200 ezer dollár (kb 78 millió forint) gyerektartást kell fizetnie, és emellett a gyerekek orvosi, biztonsági és iskoláztatási költségeinek felét is neki kell állnia, illetve megállapodtak a közös gyermekfelügyeleti jogokban (habár a Page Six szerint ettől függetlenül az esetek 80%-ában Kimnél lesznek a gyerekek). A férj- és feleségtartási költségektől azonban mindkét fél eltekintett.

Úgy tűnik, hogy tanulva a múltbeli botrányaikból, Kim Kardashian egy mediátor segítségét is igénybe fogja venni a jövőben előforduló viták alkalmával. A hivatalos papírok szerint minden, a gyermekek ügyét érintő vitát mediátor által fogják megoldani, és ha bármelyik fél nem jelenik meg a megbeszélésen, akkor automatikusan a másik fél kap teljes döntésjogot a kérdésben.

Kardashian 2021 februárjában, hét év házasság után adta be a válókeresetet, és kicsivel később kérvényezte, hogy hivatalosan is egyedülállóvá nyilvánítsák.

A szakítást követően Kim összejött Pete Davidsonnal, akivel 9 hónapig alkotott egy párt. Kanye-t először Irina Shaykkel, majd Julia Foxszal, azt követően pedig Chaney Jonesszal jött össze, de egyik kapcsolat sem volt hosszú életű.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek