Starity

A harmadik évad után véget ér a Vikingek: Valhalla

2023. október 07. 14:02   |   Szerző: Four

Még egy évad erejéig élvezhetik a fanok a Vikingek: Valhalla sztorijait.

hirdetés
A harmadik évad után véget ér a Vikingek: Valhalla
Fotó: leo.suter/Instagram

Már csak egy évad erejéig élvezhetik a rajongók a Vikingek: Valhalla című sorozatot, a produkció ugyanis a harmadik évad után lezárul. 

A Jeb Stuart által kreált Vikingek: Valhalla a nagy sikerű Vikingek előzményorozata, tavaly jelent meg az első, idén pedig a második évada. 

A 11. század elején játszódó történet a leghíresebb vikingek kalandjait mutatja be: Leif Eriksson (Sam Corlett), Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) és Harald Hardrada (Leo Suter) intrikával és csatákkal tűzdelt életébe tekinthetnek be a fanok. 

Nagyon hálás vagyok, hogy három évadon át mesélhettük el Leif, Harald és Freydis történetét. Tudtam az elejétől kezdve, hogy meg akartam mutatni a három leghíresebb viking személyiségfejlődését. Azt remélem, ha a fanok megnézik az új évadot, élvezni fogják, milyen magasságokba emeltük ezeket a hősöket. Öt évvel ezelőtt kezdtünk bele ebbe a projektbe, csodálatos szereplőkkel és stábtagokkal vettünk részt ezen az utazáson, amelyről azt reméltük, kielégítő lesz a rajongók számára. 

- jelentette ki Stuart. 

Természetesen valós történelmi alakoknál mindig többféle aspektusa van egy karakternek és mindig van mit felfedezni. De a történet szempontjából értelmet nyert, hogy a harmadik évaddal befejeződjön Leif, Freydis és Harald utazása. Alig várjuk, hogy a rajongók láthassák, hogyan zárult le a történelemnek ezen fejezete. 

- tette hozzá.

Pontos dátum egyelőre nincs, de annyi biztos, hogy jövőre érkezik a Vikingek: Valhalla utolsó évada.

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek