Starity

Elhunyt Suzanne Somers

2023. október 16. 10:10   |   Szerző: Four

A színésznő hetvenhat éves korában hunyt el, gyászolja őt a családja és egykori kollégái.

hirdetés
Elhunyt Suzanne Somers
Fotó: suzannesomers/Instagram

Elhunyt Suzanne Somers, az Egyről a kettőre sztárja. A színésznő 76 évesen, egy nappal a 77. szülinapja előtt halt meg vasárnap reggel. 

Suzanne Somers békében hunyt el az otthonában, október 15-én, a reggeli órákban. A mellrák agresszív változatával küzdött 23 éven keresztül. Szerető férje, Alan illetve fia, Bruce és a további rokonai körében távozott el. A családja azért gyűlt össze, hogy megünnepeljék a 77. születésnapját - ehelyett azonban a csodálatos élete előtt tisztelegnek, és szeretnének köszönetet mondani a fanok millióinak, akik nagy szeretettel fordultak felé. 

- írta Somers sajtósa. 

Egy a színésznőhöz közeli forrás szerint Alan (aki 46 éven át volt hűséges társa Somersnek) már előre odaadta Suzanne születésnapi ajándékát: kézzel írott verset, rózsaszín bazsarózsákkal. 

A tragikus hír azt követően érkezett, hogy kevesebb mint három hónapja Suzanne férje elárulta, a színésznő ismét mellrákkal küzd. 

Somers a húszas éveiben hiperpláziával, a harmincas éveiben pedig bőrrákkal küzdött, és először az ötvenes éveiben diagnosztizálták mellrákkal. 

A húszas éveim óta küzdök a rákkal. Minden egyes alkalommal, amikor ezek a kis szemetek megjelennek, fogom magam és visszaütök nekik. 

- nyilatkozta júliusban az ET-nek. 

A színésznőnek egy fia született exférjétől, illetve jelenlegi férjének két gyermeke született a korábbi házasságából. Hat unoka büszke nagymamája volt. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek