Starity

Travis Barker 20 éves fia alkoholfüggőséggel küzdött

2023. október 19. 02:02   |   Szerző: Four

A huszadik születésnapja kapcsán adott interjút Travis Barker fia: a függőségéről beszélt.

hirdetés
Travis Barker 20 éves fia alkoholfüggőséggel küzdött
Fotó: landonasherbarker/Instagram

Travis Barker fia, Landon bevallotta, hogy alkoholfüggőséggel és mentális betegséggel küzdött, de már egy éve józan életet él.

A 20 éves Landon a People magazinnak mesélt arról, hogyan kezdődött nála az egész: elmondása szerint deperszonalizációs zavarral küzdött, vagyis úgy érezte, kívülről figyeli a saját életét, eltávolodott a saját érzelmeitől és élményeitől, és mintha elszakadt volna önmagától. 

Eredetileg az alkoholhoz köthető rossz szokásommal kezdődött. Függő lettem. Szörnyű volt, az OCD-m és az ADHD-m a tetőfokára hágott a szorongásommal együtt, mindeközben pedig úgy éreztem, egy videójátékban élek. Olyan volt, mintha mozivásznon nézném az életem. Őszintén, borzalmas volt. 

Landon szerint egy végeérhetetlen körforgás lett a dologból:

Ittam, és a következő napon a deperszonalizációs zavar nagyon rossz lett. Így lett szokásom az ivás: azt gondoltam, jobban érzem magam attól, hogy iszom egyet, aztán nagyon gyorsan beütött. 

Barker nagyjából egy éve döntött úgy, hogy változtat az életén, méghozzá azért, mert agyrázkódása volt.

Amikor agyrázkódásom lett, kénytelen voltam szembenézni mindezzel, és három-négy hónapig gyűlöltem az életem. Emlékszem, hetente jártam kórházba, mert olyan erős pánikrohamok törtek rám. 

- mondta.

Szerencsére Landon állapota javult, és próbálja tartani magát az általa megfogadottakhoz: például csakis különleges alkalmakkor iszik alkoholt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek