Starity

Az X-Men rendezője szerint hazudtak Halle Berrynek a szerepéről, hogy aláírjon a harmadik filmre

2023. október 17. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Az X-Men rendezője azt állítja, Halle Berryt félrevezették a harmadik filmben játszott szerepével kapcsolatban. Nem a valódi forgatókönyvet mutatták neki.

hirdetés
Az X-Men rendezője szerint hazudtak Halle Berrynek a szerepéről, hogy aláírjon a harmadik filmre
Fotó: X-Men

Az X-Men: Az ellenállás vége című filmet Brett Ratner rendezte, miután Matthew Vaughn kiszállt a projektből. Most pedig nyíltan beszélt arról, hogy miért hagyta ott a rendezői széket. 

A hétvégén a New York-i Comic Conon Vaughn elmesélt egy történetet arról, hogy egy vezető hogyan próbált hazudni Halle Berrynek, hogy visszacsábítsa a harmadik X-Menhez. 

Az egyik fő ok, amiért kiléptem az X-Men 3-ból, és ez egy igaz történet, hogy Hollywood nagyon furcsa, szinte már olyan, mint a politika. Elmentem egy vezető irodájába, és láttam egy X3-as forgatókönyvet. Sokkal vastagabb volt. Megkérdeztem: »Mi ez, a vázlat?« 

- emlékezett vissza. Kinyitotta, de látta, hogy valami nem stimmel a sztorival.

Azt írta: »Afrika. A gyerekek meghalnak a vízhiány miatt, és Ciklon viharokat kelt, hogy megmentse ezeket a gyerekeket.« Azt gondoltam, hogy ez egy nagyon jó ötlet. Azt kérdeztem: »Mi ez?« Azt mondták: »Ez Halle Berry forgatókönyve, mert ő még nem írt alá. Azt akarja, hogy ez legyen. És amint aláírja, kidobjuk a kukába.« Azt gondoltam, ha ezt teszik egy Oscar-díjas színésznővel, aki Ciklont alakítja, én kilépek

- magyarázta.

Halle Berry négy filmben keltette életre az időjárást irányító mutánst, Ciklont az X-Men-franchise-ban, 2000-től a 2014-ig. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek