Starity

Taylor Swift szülei úgy érzik, lányuk végre megtalálta az igazit

2023. október 22. 02:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő szülei is nagyon kedvelik a sportolót, akivel Taylor nemrég jött össze.

hirdetés

Úgy tűnik, Taylor Swift szülei zöld utat adtak Travis Kelce-nek. A sportoló elég komolyan udvarol az énekesnőnek, és a jelek szerint ezt nagyon értékeli Swift családja is. 

A híresség kezd egyre jobban belezúgni Travisbe, és állítólag nagyon tetszik neki, hogy a férfi úriemberként viselkedik vele. 

Egy Blake Lively-hez közeli forrás szerint - a színésznő és az énekesnő nagyon közeli barátok - Swift "próbálja tartani magát", de a körülötte lévőknek teljesen egyértelmű, hogy belezúgott a sportolóba. 

Taylor odavan érte, és a családja is imádja Travist. Egyértelmű, hogy belezúgott, és hogy Travis is ugyanígy érez iránta. Udvarolt neki, és nem a tipikus "helló, szexi vagy, randizzunk"- típusú dolog volt. Tényleg komolyan viszonyult hozzá, és Taylor úgy érzi, ő a legszerencsésebb lány a világon. 

- mesélte az illető, és hozzátette, hogy az énekesnő szülei a legnagyobb kritikusok, ha a lányuk szerelmi életéről van szó, de még ők is minden erejükkel támogatják a románcot:

Csak azt szeretnék, hogy Taylor valaki olyannal legyen, aki mellett biztonságban tudhatják őt, és aki önmagáért szereti. Travis egy úriember, és bár még nagyon korai kijelenteni, de mindenki úgy érzi, hogy Taylor végre megtalálta az igazit. 

A forrás szerint Kelce szülei is hasonlóan gondolkodnak Swiftről, illetve az énekesnő barátai is nagyon örülnek az új kapcsolatnak. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek