Starity

Ryan Reynoldsnak nem tetszik, hogy a sztrájk miatt megszabnák, milyen halloweeni jelmezt választhat

2023. október 21. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Ryan Reynolds egy gúnyos tweetben reagált arra, hogy a SAG-AFTRA megtiltotta a tagjainak, hogy olyan filmek karaktereinek öltözzenek Halloweenkor, melyeket most kellene promózniuk.

hirdetés

Ryan Reynolds viccet csinált a SAG-AFTRA felhívásából, miszerint megtiltják a sztrájkoló színészeknek, hogy Halloween alkalmából film- és tévéfiguráknak öltözzenek be. A szakszervezet pedig reagált a színész kritikájára. 

A hollywoodi színészek közel 100 napja sztrájkolnak, a szakszervezet és a stúdiók közötti legutóbbi tárgyalások pedig megrekedtek.

Csütörtökön (október 19-én) Ryan Reynolds kigúnyolta az új halloweeni jelmezszabályokat egy tweetben:

Alig várom, hogy egész éjjel kiabálhassak a "sztrájktörő" 8 évesemmel. Ő nem tagja a szakszervezetnek, de meg kell tanulnia.

A színész tweetjére reagált a szakszervezet, és tisztázzák, hogy a színészek gyerekeire nem vonatkozik a tiltás. 

A SAG-AFTRA a tartalomkészítők és a tagok kérdéseire válaszolva adta ki a halloweeni útmutatót azzal kapcsolatban, hogy hogyan támogassák a sztrájkot ebben az ünnepi időszakban. Ennek célja az volt, hogy segítse őket abban, hogy elkerüljék a sztrájkolt munkák népszerűsítését, és ez a legutóbbi az általunk kiadott iránymutatások sorában. Ez senkinek a gyerekeire nem vonatkozik. Fontos okokból sztrájkolunk, és már közel 100 napja. Első számú prioritásunk továbbra is az, hogy a stúdiókat visszahozzuk a tárgyalóasztalhoz, hogy tisztességes megállapodást köthessünk tagjaink számára, és végre újra munkához juttassuk az iparágat.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek