Starity

Little Mix: Leigh-Anne Pinnock meglepő részletet árult el Jesy Nelson távozásáról

2023. október 25. 21:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő a könyvében mesélt arról, hogyan élték meg Jesy távozását.

hirdetés

Újabb információk derültek ki a Little Mixről Jesy Nelson távozásával kapcsolatban. Leigh-Anne Pinnock, szintén az együttes tagja a "Believe" című önéletrajzában mesélt arról, mennyire megszenvedték Nelson döntését: elmondása szerint ő, Perrie Edwards és Jade Thirlwall terápiára járt a szakítást követően. (Jesy 2020-ban vált ki az együttesből, és 2021-ben feloszlott a Little Mix.)

Bonyolult, fájdalmas dolog volt, nehezen tudtuk elfogadni. Mindannyian éreztük a fájdalmat, a szomorúságot. Olyan volt, mint egy furcsa szakítás, és nem voltam felkészülve az érzelmek intenzitására. Az egész nagyon hirtelen történt, szomorú volt, aztán meg káoszos, amely még fájdalmasabbá tette. 

- írta.

Majd így folytatta:

Egy család voltunk, mi négyen olyanok voltunk mint a nővérek, és ez tinédzserkorunk óta így volt, szóval nem túlzás, ha azt mondom, hogy traumatikus volt elveszíteni az egyik tagot. Amikor hosszú időn keresztül szeretetet és támogatást kapsz valakitől, és ez hirtelen eltűnik, akkor nem igazán tudod megérteni, miért fáj ennyire. 

Szerencsére a terápia pozitív hatással volt a lányokra:

A terápia segített nekem, mindannyiunknak, hogy kezelni tudjuk az ezzel járó érzelmeinket. De mindez a káosz már a múlt, és nem is érdemes időt pazarolni rá. Továbbléptünk és erősebbek, ragyogóbbak lettünk. Ez a tapasztalás tulajdonképpen hármunkat még jobban összehozott. 

- nyilatkozta Perrie-ről és Jade-ről. 

Jesy egyébként a kiválása után többször is nyilatkozott arról, mennyire megterhelő volt neki mentálisan, hogy a Little Mix tagja volt.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek