Starity

Selena Gomez aggódik, hogy Taylor Swift túl gyorsan halad Travis Kelce-szel

2023. november 01. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Egy forrás szerint Selena Gomez félti a legjobb barátnőjét, Taylor Swiftet, hogy túl gyorsan halad az új párjával, Travis Kelce-szel.

hirdetés

Egy forrás szerint Selena Gomez nem nézi túl jó szemmel Taylor Swift új kapcsolatát. Fél, hogy a barátnője túlzottan gyorsan halad Travis Kelce-szel.

Selena úgy gondolja, hogy az, hogy Taylor játékokra megy és New Yorkba járkál, miután épp csak találkozott Travisszel, nagyon nem vall rá

– állította a bennfentes.

Taylor mindig is szuper zárkózott volt mindennel kapcsolatban, és most ezzel [a kapcsolattal] annyira nyitott, hogy ez Selena számára nagyon furcsa.

Gomezt állítólag váratlanul érte, amikor látta, hogy Swift Travis anyjával, Donna Kelce-vel lógott egy nyilvános lakosztályban, miután éppen csak találkozott vele. Riasztónak találja, hogy az énekesnő ennyire másként kezeli ezt a kapcsolatát, mint a korábbiakat. Sőt, a forrás azt állítja, hogy Gomez visszautasította a meghívást néhány Chiefs-meccsre, mert nem akart részese lenni a „médiaőrületnek”. Hozzátette, hogy a két barátnő nem veszekszik emiatt. 

Selena egyszerűen nem akar részt venni mindebben, mert nagyon kaotikus

– magyarázta a forrás.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek