Starity

Robert De Nirót zaklatással vádolja a volt asszisztense

2023. november 02. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Robert De Nirót azzal vádolják, hogy egy korábbi munkatársa ellen nemi alapú diszkriminációt követett el.

hirdetés

Robert De Niro Canal Productions nevű cége ellen korábbi asszisztense, Graham Chase Robinson indított keresetet. A jogi csata 2019-ben kezdődött, amikor Canal Productions 6 millió dolláros pert indított Robinson ellen, azt állítva, hogy munka közben Netflix sorozatokat nézett, és visszaélt a pozíciójával, hogy helytelenül használta "a munkáltatója pénzeszközeit a személyes hasznára".

Robinson ezután beperelte De Nirót és a Canal Productions-t a New York-i emberi jogi törvény  megsértése miatt, azt állítva, hogy De Niro szexista megjegyzéseket és viselkedést mutatott felé, "sztereotipikusan női feladatokat osztott rá, amelyek nem feleltek meg a munkakörének", és kevesebbet fizetett neki, mint egy férfi alkalmazottnak a nemi alapú sztereotípiák miatt.

Robinsont először 2008-ban vették fel De Niro asszisztenseként a Canal Productionsnél. Előléptették a gyártási és pénzügyi alelnökké, mielőtt elhagyta a céget, és azt is állítja, hogy De Niro barátnője, Tiffany Chen "hamisan megvádolta Robinsont azzal, hogy szerelmes De Niroba". Miután az asszisztens panaszt tett, megtorló intézkedéseket vezettek be az irányába, ami arra késztette, hogy felmondjon. 

A tárgyalás már elkezdődött, De Niro is vallomást tett, ami alatt kiabálni kezdet az egykori asszisztensével. Az Oscar-díjas színész a tanúk padján egy megdöbbentő pillanatban szembeállt vádlójával, és a döbbent tárgyalóterem előtt azt mondta:

Szégyelld magad, Chase Robinson! Az istenit! Bocsánat!

De Niro tagadta, hogy valaha is verbálisan bántalmazta volna az asszisztensét, ahogy azt az állítást is, mely szerint rendszeresen megvakartatta Robinsonnal a hátát.

via People, Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek