Starity

Dwayne Johnson elnök lesz?

2023. november 10. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Dwayne Johnson elárulta, hogy kapott felkérést, hogy induljon el az amerikai elnöki posztért.

hirdetés
Dwayne Johnson elnök lesz?
Fotó: hu.depositphotos.com

Dwayne Johnson gondolkozott azon, hogy induljon az amerikai elnökválasztáson, mert korábban készültek olyan felmérések, amelyek szerint az amerikaiak többsége azt mondta, hogy rá szavazna, ha indulna.

Johnson Trevor Noah What Now? podcastjének debütáló epizódjának vendége volt, a beszélgetés alatt pedig megosztotta, hogy már korábban is felkérték, hogy induljon el a választásokon.

Volt egy felmérés, és nagyon meghatott. Nagyon megdöbbentett és megtiszteltetés volt a számomra

- mondta egy 2021-es felmérésről, amely szerint az amerikai felnőttek 46%-a szavazna rá. Egy másik felmérés szerint pedig az amerikaiak 58%-a őt szeretné a következő elnökként látni.

Megosztom veletek ezt a kis apróságot: 2022-ben, az év végén meglátogattak a pártok, és megkérdezték, hogy indulok-e, és hogy indulhatok-e

- árulta el.

Nagy dolog volt, és a semmiből jött. Egymás után jöttek, felhozták azt a közvélemény-kutatást, és felhozták a saját mélyreható kutatásukat is, ami azt bizonyítja, hogy ha valaha is elindulnék ezen az úton [valódi esélyes lennék]. Az egész nagyon szürreális volt, mert ez soha nem volt célom. Soha nem volt célom a politika. Ami azt illeti, sok mindent utálok a politikában

- tette hozzá.

Nem ez az első alkalom, hogy Johnson az elnökjelöltségről beszél. Még 2022 októberében osztotta meg, hogy nem érdekli, mivel inkább az apaságra koncentrál, és ez továbbra is így van.

A 22 éves lányommal, Simone-nal szeretjük azt mondani, hogy együtt nőttünk fel. Tudom, milyen érzés egy olyan szakmában lenni, ami sok időt elvesz. Főállású profi pankrátorként évekig évi 230 alkalommal birkóztam, amikor ő a világra jött. Szóval tudom, milyen érzés, amikor el kell szakadnod, és nem lehetsz ott a születésnapokon, meg minden másnál.

via Just Jared 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek