Starity

Angelina Jolie tette tönkre Brad Pitt kapcsolatát a gyerekeivel?

2023. november 23. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Brad Pitt barátai szerint Angelina Jolie szándékosan idegenítette el a gyerekeiket a színésztől.

hirdetés
Angelina Jolie tette tönkre Brad Pitt kapcsolatát a gyerekeivel?
Fotó: hu.depositphotos.com

Brad Pitt barátai szerint a színészt megviseli, hogy a gyerekei megvetik őt, és az egykori feleségét, Angelina Jolie-t hibáztatják, aki szerintük "tankönyvi szülői elidegenítést" hajtott végre. A 22 éves Maddox, a 19 éves Pax és a 18 éves Zahara állítólag mind tartják a távolságot az örökbefogadó apjuktól - csak három biológiai gyermeke, a 18 éves Shiloh, valamint az ikrek, a 15 éves Knox és Vivienne tartják be a felügyeleti megállapodást.

A hétvégén Zahara részt vett egy diákszövetségi beavatási eseményen, és a nevét Zahara Jolie-ként adta meg, nem pedig Zahara Jolie-Pittként, ami a hivatalos neve. Maddox és Pax is állítólag évekkel ezelőtt elhagyta a Pitt nevet informális kontextusban.

Maddox, aki Dél-Koreában végezte el a főiskolát, a hírek szerint nem beszélt Pitt-tel a Jolie-Pitt házasságnak véget vető 2016-os magánrepülőgépen történt incidens óta. Pax pedig Instagramon írt szörnyű dolgokat a férfiről, amelyben "világklasszis s*ggfejnek" nevezte Pittet, és hozzátette: "Időről időre bebizonyítod, hogy borzasztó, aljas ember vagy."

Az egykori pár barátai nem vitatják, hogy Pax tette közzé megjegyzéseket, de azt állítják, hogy azok több mint három évvel ezelőtt hangzottak el. 

Az Instagramon közzétett üzenet szomorú és frusztráló, mert nem teszi jobbá a dolgokat

- mondta Pitt egy barátja.

Még akkor is, ha rosszat mondanak rá, Brad mindig tiszteletben tartaná a gyerekek hangját. Soha nem beszélne negatívan egyikükről sem, és szinte soha nem beszél róluk nyilvánosan.

A barát hozzátette:

A barátaik látják, hogy a poszt a szülői elidegenítés tökéletes eredménye - úgy értem, ez a szülői elidegenítés tankönyvi bizonyítéka. Brad csapata úgy gondolja, hogy Jolie évek óta játssza ezeket a játékokat, de nem akarnak belemenni vele a harcba. Évek óta ugyanazokat a mérgező dolgokat mondja újra és újra Bradről, és a valóság az, hogy elidegenítette a gyerekeket, és ez felzaklatja Bradet. Mindannyiukkal törődik. Ez lesújtó.

Egy, az ügyet ismerő forrás Jolie oldaláról azt mondta:

Brad Pitt senkit sem hibáztathat, csak saját magát. Angelina csak azt akarja, hogy meggyógyuljon a családjuk és továbblépjenek, de ő nem engedi el őt.

Pitt barátja hozzátette, hogy a hat gyermek felügyeleti joga már csak a három legkisebbet - a Shiloh-t, valamint Knoxot és Vivienne-t - érinti.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek