Starity

Machine Gun Kelly érdekes ajánlatot tett Taylor Swift pasijának

2023. november 30. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Machine Gun Kelly Travis Kelce rajongója, de szívesen látná a Kanas City Chiefs sztárját egy másik NFL-csapatban játszani.

hirdetés

Machine Gun Kelly és Travis Kelce is sok szállal kötődik az ohiói Clevelandhez. Ennek eredményeként MGK azt javasolta Kelce-nek, hogy menjen vissza a városba, és csatlakozzon a Cleveland Brownshoz.

Travis és testvére, Jason a podcastjükben beszélgettek az érdekes ajánlatról, amit az énekes tett a focistának a csapatváltásra.

Biztos vagyok benne, hogy zárt ajtók mögött sokszor felteszik neked ezt a kérdést, de a barátságunk természete miatt - és egyszerűen csak clevelandiként - hanyag lennék, ha nem tenném fel személyesen ezt a kérdést

- mondta állítólag MGK.

500 ezer dollárt adok neked készpénzben az érkezésedkor, csak vásárlásra vagy bármi másra - valamint ugyanezt az összeget mindkét középiskolánknak, mind a Shaker Heightsnak, mind a Cleveland Heightsnak, valamint minden nap reggelit és kávét szállítok az éttermemből - ha hazajössz, és felveszed ezeket a [Cleveland Browns] színeket itt helyben.

Travis úgy reagált, hogy ez lenne az álma, a visszatérés, MGK pedig hozzátette, hogy az ajánlata valós, és nem vonja vissza. Bár a focista beismerte, hogy egy kicsit visszahúzza a szíve, de nem tartja valószínűnek a visszatérést. 

Nem fogok hazudni, elég jó a helyzet Kansas Cityben

- mondta.

Travis azt is világossá tette, hogy nem megy sehova, hacsak Jason [aki a Philadelphia Eaglesben játszik] nem követi őt haza.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek