Starity

Taylor Swift még mindig Kim Kardashian bocsánatkérésére vár

2023. december 08. 11:11   |   Szerző: Four

A két híresség 2016-os botránya ismét terítékre került, így állnak most egymáshoz.

hirdetés

Taylor Swift még mindig vár Kim Kardashian bocsánatkérésére. A reality-sztár a TMZ forrásai szerint nem kereste fel Taylort a 2016-os botrányuk kapcsán, amelynek során Kardashian megszellőztetett egy telefonhívást Kanye West és az énekesnő között.

A Time magazinnak adott interjúban Taylor kijelentette, szerinte Kardashian megszerkesztette a bizonyos hívást, és úgy állította be őt, hogy hazugnak tűnjön. (A hívás egyébként Kanye "Famous" című számáról szólt, amelyben a híresség arról rappelt, hogy szerinte "szexelnie kellene Taylorral, mert ő tette híressé a rib***ot" - Swift pedig állítása szerint nem egyezett bele abba, hogy Kanye ilyen szavakkal illesse őt.)

Érdekesség, hogy nem először lángol fel 2016 óta ez az eset: 2020-ban, a koronavírus-járvány kapcsán Swift arra kérte a rajongóit, hogy adakozzanak bizonyos szervezeteknek, és a felhívása elején megemlítette, hogy "ahelyett, hogy válaszolna azokra a kérdésekre, hogyan érzi magát a kiszivárgott felvétel kapcsán, amely 4 évre pokollá tette az ő, a családja és a rajongói életét" inkább arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen szervezetek várnak adományt. 

Kardashian erre az odaszúrásra Twitteren válaszolt, de úgy tűnt, egyáltalán nem tervezi, hogy bármikor olajágat nyújt az énekesnőnek:

Tisztázzuk: az egyetlen problémám a helyzettel az volt, hogy Taylor hazudott az ügynökén keresztül, aki azt állította, hogy "Kanye sosem hívta fel őket, hogy engedélyt kérjen." Ez viszont nyilvánvalóan megtörtént, én pedig megmutattam nektek. Soha senki nem tagadta, hogy a "rib...c" szó az ő engedélye nélkül lett a dalszöveg része. 

- írta Kardashian, majd így folytatta:

Kanye mindig is dokumentálta a lemezei megalkotását a személyes archívumába, de soha nem hozta ezeket nyilvánosságra, és a kettejük közt lezajlott hívás is privát maradt volna, vagy a szemétbe került volna, ha Taylor nem hazudott volna, és nem erőszakolta volna ki belőlem, hogy megvédjem Kanye-t. Ez lesz az utolsó alkalom, hogy erről beszélek, és őszintén, senkit nem is érdekel ez az ügy. Sajnálom, hogy ezzel kell untassalak benneteket, tudom, hogy van ennél sokkal fontosabb dolgotok. 

- posztolta Kardashian a véleményét 2020-ban. Azt azonban nem tudni, hogy a válása óta változott-e a véleménye erről a régi-új botrányról. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek