Starity

Taylor Swift kemény kijelentést tett: szerinte Kim Kardashian majdnem tönkretette őt

2023. december 06. 18:06   |   Szerző: Four

Az énekesnő 2016-ban került összetűzésbe Kardashiannal, szerinte a reality-sztár majdnem tönkretette őt.

hirdetés

A Time magazin Taylor Swiftet választotta meg az Év Emberének, és ennek kapcsán az énekesnő hosszú idő után most először adott interjút. 

A híresség karrierjével kapcsolatban megkerülhetetlen volt a 2016-os botránya Kanye Westtel és Kim Kardashiannal, amelynek során West "Famous" című számában vulgáris hangemben említette meg őt, majd amikor Swift kiakadt ezen, Kim kiszivárogtatott egy telefonbeszélgetést, amelyben az hallható, hogy az énekesnő beleegyezett a megosztó dalszövegbe. 

Azóta sok év telt el, de Taylor továbbra is keserűen gondol vissza arra az időszakra, mert elmondása szerint olyan érzés volt, mintha "a karrierje halála" történt volna meg, illetve közölte, hogy Kardashian illegálisan vette fel a bizonyos telefonbeszélgetést, amelyet után "a saját előnyére átszerkesztett."

Ez teljesen világos - a karrieremet elvették tőlem. Tökéletesen elsajátított munka volt, egy illegálisan felvett telefonhívással, amelyet Kim Kardashian megszerkeszett, aztán úgy rakta ki, hogy mindenkinek azt mondta, hazug vagyok. Ez pszichésen egy olyan állapotba taszított, amelyet azelőtt sosem tapasztaltam. Elköltöztem egy idegen országba, egy évig nem hagytam el az otthonom. Rettegtem a telefonhívásoktól. A legtöbb embert eltaszítottam magam mellől, mert nem bíztam senkiben. Nagyon-nagyon durva mélyponton voltam. 

- mondta. 

 

 

Az énekesnő 2017-es albuma, a Reputation egyébként pont ezt a témát dolgozza fel. És bár Swift attól rettegett, hogy élete végéig ez a botrány fogja őt meghatározni, végül a hamvaiból feltámadta a karrieje, és azóta is töretlenül halad előre. A tanulságot, amely az esettel járt, továbbra sem felejti: 

Semmi sem tart örökké. Szóval nagyon észben tartom, mennyire hálásnak kell lennem minden egyes percért, amelyet azzal tölthetek, hogy ilyen szinten űzhetem a szakmám, mert ezt korábban már elvették tőlem. Egy dolgot biztosan megtanultam: bármi is történjék, jó vagy rossz - az egyetlen reakcióm, hogy továbbra is alkotok. 

Az énekesnő itt még nem zárta le a Kardashian-témát:

De azt is megtanultam, hogy nincs értelme folyamatosan azon erőlködni, hogy legyőzd az ellenségeidet. A szemét minden egyes alkalommal fogja, és kiviszi magát. 

 

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek