Starity

Shannen Doherty férje szerint nem történt hűtlenség

2023. december 13. 21:09   |   Szerző: Four

Kurt Iswarienko szerint egyáltalán nem úgy történtek a dolgok, ahogy exe meséli.

hirdetés

Shannen Dohertyről nemrég írtuk meg, hogy elmondása szerint röviddel az agyműtétje előtt tudta meg, hogy a férje, Kurt Iswarienko megcsalta. 

A színésznő kijelentette, épp ezért nem is akarta, hogy a férje elkísérje a műtétre - viszont utána sokáig töprengett azon, hogy elváljon-e. Doherty végül úgy döntött, 11 év házasság után válik. 

És dacára a diagnózisának, bízik abban, hogy hamarosan rátalál az igaz szerelem. 

Most azonban a híresség exe is megszólalt az ismerősén keresztül, aki a TMZ-nek azt állította, nem történt hűtlenség, mert akkor már két éve teljesen külön éltek (Kurt Texasban, Doherty pedig Kaliforniában), amikor a fényképész szerelembe esett valaki mással. 

Iswarienko ismerőse szerint a férfi januárban, már napokkal a színésznő MRI-vizsgálata előtt közölte, hogy új választottja van. Doherty amint ezt meghallotta, kedden a közösségi felületein kijelentette, hogy "ez abszolút hazugság, és az igazság az, ami számít."

A bennfentes emellett az is elárulta, hogy a fotós azonnal Dohertyhez utazott Kaliforniába, amint megtudta, hogy tumort találtak nála - ám a színésznő nem akarta, hogy a közelében legyen. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek