Starity

Az agyműtétje napján tudta meg Shannen Doherty, hogy a férje megcsalta

2023. december 07. 04:04   |   Szerző: Four

A Bűbájos boszorkák sztárja szörnyű napot élt át, amikor egy komoly műtét előtt jött rá, hogy a férje megcsalta.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Shannen Doherty 11 év házasság után válik fényképész férjétől, és az ok is kiderült: hűtlenség a férfi részéről. 

Doherty az újonnan indult podcastjében drámai részletet árult el a válásáról: aznap tudta meg férje, Kurt Iswarienko hűtlenségét, amikor agyműtétre volt kiírva (a színésznő mellrákkal küzd, amely az agyára illetve a csontjaira is átterjedt.)

Korán reggel mentem a műtétre, azután, hogy rájöttem, a házasságomnak gyakorlatilag vége, és a férjem két éve viszonyt folytat. Nagyon határozottan szeretett volna elkísérni a beavatkozásra, de nem tudtam vele elmenni. Elárulva éreztem magam. 

- mesélte a színésznő, akit végül édesanyja, a testvére és a legjobb barátai kísértek el.

Mindent összevetve úgy éreztem, egyáltalán nem szeret engem az, akivel 14 évet leéltem, én viszont teljes szívemmel szerettem őt. 

Doherty januárban, a műtét után sugárkezelésen esett át, ugyanebben a hónapban szétköltöztek a férjével. A színésznő bevallotta, hogy megszállottan tudni akarta, Kurt megcsalja-e, és különböző párbeszédekből szeretett volna rájönni, miközben "azt várta, hogy valaki végre legyen őszinte vele".

Ha együtt élsz valakivel 14 évig és megcsalod, akkor nem érdemelne a társad teljes őszinteséget függetlenül attól, hogy mennyire fáj neki? 

A színésznő egyébként beszélt a harmadik féllel is, aki Doherty menedzserének korábbi nyilatkozata szerint Iswarienko ügynöke volt. 

 

 

Kínos volt. Megrémít, hogy nem tudom megtartani egyik kapcsolatomat sem. Azt hiszem, ez elárul rólam valamit, de ebben az esetben az ő hibája volt. Három házasságban kudarcot vallottam, de még mindig hiszek a szerelemben. 

A híresség 1993 és 1994 között Ashley Hamilton felesége volt, 2002 és 2003 között pedig Rick Salomoné. 

Mindemellett felelősséget vállalok a házasságunk elromlásáért - valójában ez nem igat. Hadd fogalmazzak úgy, hogy nem az elromlásáért vállalok felelősséget, hanem bizonyos hibákért. Felelősséget érzek, nem csak azért, amilyen voltam, de azért is, hogy a rák milyen hatással volt a házasságunkra és rá, amikor kiújult. 

A Bűbájos boszorkák sztárja egyébként nem döntött rögtön a válás mellett: elmondása szerint nem tudott egyből kisétálni a kapcsolatból. 

Teljesen összezavarodtam, a műtét miatt szteroidokat szedtem és sok mást is, mert nem akarták, hogy duzzanat legyen az agyamban. Őszintén, ez az egész még most is nehéz. Igen, meghoztam a döntést, hogy elválok, de rengeteg közös emlékem van azzal az emberrel. 

- vallotta be. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek