Starity

Shannen Doherty: "Nem akarok meghalni"

2023. november 30. 03:03   |   Szerző: Four

A súlyos betegséggel küzdő színésznő podcastet indított, hogy elmesélje élményeit.

hirdetés

Shannen Doherty nagyinterjút adott a People magazinnak, amelyben egészségi állapotáról mesélt: a színésznő mellrákkal küzd, amelyről korábban kiderült, hogy átterjedt az agyára, most pedig megosztotta, hogy a csontjait támadta meg a kór. 

Doherty továbbra is kezeléseket kap, és a magazin szerint nagyon pozitívan nyilatkozott a jövőjéről:

Nem akarok meghalni. Nem mondtam le az életről, még nem végeztem az alkotással, és azzal sem, hogy remélhetőleg minden jobbra fordul. Egyszerűen nem - még nem végeztem. 

A híresség nyolc éve küzd a betegséggel, amely tulajdonképpen megihlette decemberben debütáló, "Let's Be Clear with Shannen Doherty" című podcastjét. Emellett elkötelezetten szeretné bizonyítani, hogy a diagnózisa ellenére igenis akar és tud is dolgozni, mert ez hajtja előre:

Sokan azt gondolják, ez azt jelenti, hogy nem tudsz menni, enni vagy dolgozni. Elég hamar parkolópályára tesznek - végeznek veled, visszavonultál a szemükben, pedig ez nem így van. Lelkesek vagyunk, és teljesen máshogy tekintünk az életre. Mi vagyunk azok, akik tényleg dolgozni akarnak, megélni az életet és céltudatosan haladni előre. 

- mesélte és így folytatta:

A legnagyszerűbb emlékem még most készül. Imádkozom. Amikor felkelek és amikor lefekszem, köszönetet mondok Istennek és imádkozom azokért a dolgokért, amelyek fontosak nekem, de nem akarok sokat kérni. Ez összeköt egy felsőbb erővel és a spiritualitással. A hitem a mantrám.

- jelentette ki. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek