Starity

Ilyenek voltak Matthew Perry utolsó napjai

2023. december 19. 20:08   |   Szerző: Four

A színész utolsó napjairól mesélt az egyik ismerőse, meglepő dolgok derültek ki.

hirdetés

Még mindig sok a megválaszolatlan kérdés Matthew Perry halálával kapcsolatban, annyi azonban már biztos, hogy halálos mennyiségű ketamin volt a szervezetében. 

A színész egyik Page Sixnek nyilatkozó ismerőse szerint Perry a halála előtti hetekben "utálatos volt és dühös", mert tesztoszteroninjekciókat kapott. 

A ketamin mellett buprenorfin (opioid függőség kezelését segítő szer), illetve súlycsökkentő és diabétesz elleni gyógyszer volt a szervezetében, emellett nikotinos nyalókát is fogyasztott - az asszisztense szerint napi két doboz cigarettát szívott el, és szeretett volna leszokni a dohányzásról. 

A hivatalos dokumentumok szerint a színész asszisztensének - aki Perry otthonában élt - szobája tele volt üres és félig teli gyógyszeres üvegcsékkel, vitaminokkal, emésztést segítő tablettákkal, szorongásoldókkal és cukorkákkal. 

A Jóbarátok sztárja a halála előtt rendszeresen kapott ketaminos kezelést, de a jelentés szerint a szervezetében talált ketamin nem onnan származhat: a legutolsó időpontja másfél héttel a halála előtt volt, és a kezelésen használt mennyiség hatása 3-4 óráig tart csak.

Perry a könyvében egyébként úgy nyilatkozott, hogy "a ketamin nem volt neki való":

A ketamin olyan, mintha fejbe vágnának egy óriási boldogságlapáttal. De a másnaposság nagyon kemény, és legyőzi a lapátot. 

- írta.

A színész orvosa úgy nyilatkozott, hogy elméletileg már nem is lett volna szüksége további kezelésre, mert "a depressziója kordában volt tartva". 

Matthew kolléganője és jóbarátja, Jennifer Aniston szintén úgy nyilatkozott nemrég, hogy Perry "nagyon egészséges volt és boldog". 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek