Starity

Újabb Addams Family karakter kap saját sorozatot?

2023. december 18. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Úgy tűnik, hogy a Wednesday sikere után a újabb spin-off készülhet az Addams Familyhez, aminek a főszereplője Fester bácsi lehet.

hirdetés

Az tudható, hogy kap második évadot a Wednesday című sorozat, ami Jenna Ortega főszereplésével készül, és Wednesday Addamsről szól. Korábban már keringtek pletykák arról, hogy a készítők más családtagokról is terveznek sorozatot készíteni, most a Bloomberg úgy tudja, hogy készül egy Fester bácsival a középpontban. 

A Netflix nagyon várja, hogy dolgozhasson a spin-offon, de még semmi sincs kőbe vésve. A lap arról ír, hogy az íróknak még ki kell találniuk a történetet, a cégnek szerződést kell kötnie a színészekkel, és össze kell hangolni a forgatást. Illetve az Amazon megszerezte az The Addams Family jogait, amikor megvásárolta az MGM-et, így partner lett a sorozatok elkészítésében. 

A Netflix azért is látja az utat a spin-offokban, mert sokkal olcsóbban úszhatja meg a műsorok gyártását. A Bloomberg szerint a Wednesday sztárja, Jenna Ortega több millió dollárba kerülne epizódonként a hetedik évadban. A Netflix pedig azt reméli, hogy egy spin-off segítségével olcsóbb módot talál arra, hogy minden Wednesday rajongónak okot adjon az előfizetés megtartására. Illetve Ortega feltehetőleg nem akar majd hét szezont készíteni a sorozatból, függetlenül attól, hogy milyen fizetést kap, hiszen rengeteg lehetőség áll előtte. 

via Bloomberg

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek