Starity

Kaley Cuoco majdnem "megfojtott" egy nőt, aki beszólt a gyereknevelési stílusára

2024. január 10. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő egyáltalán nem tűri, ha beszólnak neki a gyerekével kapcsolatban.

hirdetés

Nem volt zökkenőmentes Kaley Cuoco kislányának, a 9 hónapos Matildának első repülőútja. A színésznő Jimmy Kimmel műsorában idézte fel, hogy a párjával ők is átélték minden szülő rémálmát: a kicsi csak nem akarta abbahagyni a sírást, amint felszálltak. 

Cuoco azonban bepakolt egy hangterápiás készüléket, amely fehér zajt bocsátott ki - ennek hatására pedig elaludt a pici. 

Bekapcsoltuk a készüléket, végre elaludt, mi pedig felsóhajthattunk. 

- mesélte a színésznő, akinek csak ekkor kezdődött az igazi megpróbáltatása: az egyik utast ugyanis zavarta a készülék hangja. 

Tom pedig erre: "Hé, ha az utas szeretné tartogatni az ordító gyerekünket, miután lekapcsoltuk"... Az ereiben jéggé vált a vér. 

- emlékezett vissza szerelme reakciójára, és hozzátette, elképesztően dühös volt, hogy az előtte ülő utas lekapcsoltatta velük a készüléket. Az út végére a kislánynak persze jókedve lett, mire a utas hátrafordult, és Kaley szerint ezt mondta: "Ó, szóval a lánya tud mosolyogni is?"

Abban a pillanatban megértettem, miért kötnek ki a nők a 'Dateline'-on. Meg tudtam volna fojtani... Ledobtam volna azt a nőt a repülőről. 

- jelentette ki, és hozzátette, nem érti, miért "utálják az emberek a babákat" a repülőkön. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek